brojne kritike

Oprah Winfrey izjavom o smrti kraljice zaradila brojne osude: "Kako imaš obraza to reći?"

Voditeljica koja je kumovala skandalu koji je izazvao njezin intervju s princem Harryjem i Meghan Markle, sada se javila s objavom kako se nada da će "kraljičina smrt donijeti pomirenje u obitelji".

Slavna američka TV voditeljica Oprah Winfrey našla se na meti brojnih kritika zbog objave na svojim društvenim mrežama kako se nada da će smrt kraljice Elizabete II. pomoći Harryju i Meghan da se pomire s obitelji.

Neki od komentara bili su: "Kako imaš obraza", "Zaboravlja da je ona ovo započela. Možda bi njezina isprika pomogla u uspostavljanju mira", ili "Hej Oprah, da ti je bilo stalo do te obitelji, ne bi Harryju i Meghan dala platformu da ih kritiziraju."

"Ona govori o pokapanju mrtvih i kaže da se nada da će to pomoći Harryju i Meghan da se pomire s kraljevskom obitelji. Stvarno je nevjerojatna, zar ne", nastavljaju korisnici društvenih mreža.

image

Tijekomkontroverznog intervjua Meghan Markle i Harry objavili su kako čekaju drugo dijete

CBS/FERRARI/PROFIMEDIA

Uglavnom. hrpa bijesnih komentara obrušila se na voditeljicu jer je ona bila inicijator kontroverznog intervjua kojeg je vodila s vojvodama od Sussexa nedugo nakon njihovog preseljenja u SAD. Kopala je po njihovoj intimi znajući da se neke stvari vezane za britansku monarhiju ne smiju komunicirati i da se izrečeno sigurno neće svidjeti kraljici i ostalim članovima kraljevske obitelji.

Sada se, praveći se naivna, brine za njihovu kraljevsku budućnost koja se nakon intervjua raspala kao kula od karata. No kako se kaže - novac vrti svijet. Razgovor s Meghan i Harry objavljenu ožujku prošle godine, Oprah je vratio u centar medijske pozornosti i donio joj sedam milijuna dolara, dok su naivni Sussexi pribijeni na stup srama, a kako tvrde, u taj su se intervju upustili bez ikakve nadoknade.

Pitanje je i može li se njima vjerovati jer su tada bili bez novca, no Oprah zaista nije osoba koja bi trebala komentirati odnose unutar kraljevske obitelji, kada je već s guštom dolila ulje na ionako zapaljenu vatru.

Linker
18. travanj 2024 23:29