Stiže prinova

Otkrivena slatka mala tajna: Adam Driver će dobiti drugo dijete

Slatku tajnu zvijezde filma ‘Dinastija Gucci‘ otkrili su njujorški paparazzi, a buduća mama uzalud je pokušavala sakriti svoj trudnički trbuščić.

Američki glumac Adam Driver ponovno će postati otac. Supruga zvijezde filma "Dinastija Gucci", glumica Joanne Tucker, očekuje njihovo drugo dijete. Sudeći po trudničkom trbuščiću buduće mame, zamijećenom prošle nedjelje tijekom šetnje New Yorkom, beba bi mogla doći na svijet potkraj ljeta.

Upoznali su se početkom 2000-ih na Juilliardu, prestižnom njujorškom konzervatoriju za izvedbene umjetnosti i već su deset godina u braku. Veoma su samozatajni, a uspjelo im je ono što polazi za rukom rijetkim parovima u američkoj zabavljačkoj industriji - u tajnosti su 2016. postali roditelji dječaka čije ime zasad nisu otkrili.

Da im se rodilo dijete, mediji su otkril tek 2018. Tek se tada doznalo da imaju dvogodišnjeg sina.

image

Šetnja sa sinom i suprugom 2021.u Rimu, gdje se snimala ‘ Dinastija Gucci‘

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Pa ipak, slavnom glumcu trebala je cijela godina da 2019. u intervjuu za "The New Yorker" nevoljko potvrdi da imaju sina. Dodao je i to da je čuvanje te tajne nalikovalo "vojnoj operaciji".

Kako god bilo, druga "vojna operacija" bračnog para ipak je razotkrivena, piše Page Six. Fotografi su ih uhvatili ispred njihove zgrade, dok su ulazili u automobil. Spremali su se za vikend putovanje, o čemu svjedoče dvije manje putničke torbe. Kad su shvatili da ih snimaju, buduća mama pokušavala je sakriti trudnički trbuh dok je glumac uvijek budnim paparazzima uputio ljutiti pogled. Premda sada svi znaju njihovu slatku tajnu, par oklijeva potvrditi sretnu vijest.

Linker
24. travanj 2024 13:12