Bogata nasljednica

Paris Hilton otkrila s kojim se teškoćama susreće kao zaposlena majka: "Imam ludi raspored"

Kao i za svaku ženu, majčinstvo je i za 42-godišnju Paris donijelo nove izazove - prije svega poteškoće pri pronalaženju balansa između poslovnog i privatnog života.

Bogata nasljednica, influenserica i poduzetnica Paris Hilton otkrila je za CNN s kojim se poteškoćama susreće kao zaposlena majka. Naime, nekad poznata partijanerica, koja je početkom 2000-ih zabavljala javnost svojim provodima s Britney Spears i Lindsay Lohan, posljednjih se godina okrenula obiteljskom životu. Trenutno sa suprugom, 42-godišnjim milijunašem Carterom Reumom, odgaja dvoje djece koje je par dobio uz pomoć surogat majke. U siječnju 2023. godine stigao im je sin Phoenix, a krajem godine i kći London. Kao i za svaku ženu, majčinstvo je i za 42-godišnju Paris donijelo nove izazove - prije svega poteškoće pri pronalaženju balansa između poslovnog i privatnog života.

image

Paris trenutno sa suprugom, 42-godišnjim milijunašem Carterom Reumom, odgaja dvoje djece koje je par dobio uz pomoć surogat majke

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

"Drugačije je biti zaposlena majka i balansirati sve. Imam ludi raspored pa učim reći "ne" i pokušavam izdvojiti što više vremena za svoje mališane", rekla je Paris koja često putem Instagrama s nešto više od 26 milijuna pratitelja dijeli zajedničke trenutke s obitelji.

Novopečena majka, čije se bogatstvo procjenjuje na 300 milijuna dolara, kratko će osvrnula i na kćer London koja im se pridružila u studenom 2023. godine. "Moja mala princeza je sjajno i osjećam se izvanredno zbog nje. Zaljubljeni smo u nju, život mi je sada potpun", podijelila je Paris i dodala da se osjeća ispunjeno otkako su se djeca pridružila obitelji.

Inače, Paris i Carter zaručili su se u veljači 2021. godine, nakon godine dana veze, a vjenčali su se u studenome iste godine i odmah počeli planirati proširenje obitelji.

Linker
20. travanj 2024 18:18