Getty Images
Veliko srce

Predivna gesta poznatog glumca: Kad je čuo što su ukrali, ponudio novac da se medvjedić vrati vlasnici

Ryan Reynolds ponudio je više od 30.000 kuna za nagradu onome tko vrati plišanog medvjedića ženi kojoj su ga ukrali, učinio je to nakon što je na vijestima vidio priču koja ga je dirnula.

Glumac Ryan Reynolds (43) toliko želi osigurati da se plišani medvjedić vrati u svoj dom ženi iz Vancouvera da nudi nagradu za njega. Zvijezda "Deadpoola" na vijestima je vidio objavu o, njegovoj sunarodnjakinji iz Kanade Mari Soriano, kojoj je ukraden ruksak. U naprtnjači su bili važni dokumenti, iPad, Nintendo Switch, ali i plišana igračka - medvjedić.

Kako je rekla Soriano, nisu joj bitni elektronski uređaji, ali medvjedić joj je posebno drag jer u njemu se nalazi i snimka majčinog glasa. Majka joj je preminula prošlog lipnja, nakon što je u 54. godini izgubila bitku s rakom.

"Vancouver: 5000 dolara onome tko vrati ovog medvjeda Mari. Ne postavljam pitanja. Mislim da nam svima treba da se ovaj medo vrati kući", napisao je Reynolds na Twitteru. Ovaj otac troje djece, tako je ponudio izdašnu nagradu u protuvrijednosti od oko 32.000 kuna, za onoga tko vrati dragocjenu igračku mladoj ženi.

Snimka majčinog glasa prije promjene

Mara je objasnila i kako se majčin glas promijenio nakon što je primljena u hospicij, postao je mekši. Audio snimka koja je ugrađena u igračku je posljednja snimka koju je imala od majčinog glasa prije te promjene.

"Mama je rekla da me voli da se ponosi sa mnom i da će uvijek biti sa mnom", otkrila je žena novinarima sadržaj snimke.

Glumčeva velikodušna gesta potaknula je i druge da dodaju na njegovu donaciju, a drugi su po ženiniom izboru donirali novac u hospicij koji je brinuo o njezinoj majci u posljednjim danima. Redatelj Rawson Thurber i kanadski voditelj George Strombolupolus također su ponudili po 5000 dolara svaki, a još su mnogi drugi slavni prenijeli vijest na svojim mrežama kako bi povećali vidljivost priče.

Pročitajte i:

Više nisu mogli kriti: Blake Lively i Ryan Reynolds napokon su pokazali bebu i 'slučajno' otkrili spol

Akcijske scene u Rovinju: Salma Hayek i Ryan Reynolds uhvaćeni u bijegu

'Bit ću van ureda': Na urnebesan način Ryan poručio Blake da ne želi više djece

Već ima više od milijun pregleda: Reklama Ryana Reynoldsa snimana u Istri pravi je hit

Linker
19. travanj 2024 11:29