Stigla je prinova!

Produkt dizajner Samir Šećerkadić i producentica Mirna Bučević postali su roditelji

Samir Šećerkadić na svojem se Instagramu pohvalio da je postao otac.

Produkt dizajner i televizijski voditelj Samir Šećerkadić pohvalio se na društvenim mrežama posebno slatkom viješću. U njegov je život, poslije nestrpljivog iščekivanja, stigao maleni Dani, pedesetičetiri centimetra dug i 4150 grama težak dječačić. Mališana je na svijet donijela njegova partnerica Mirna Bučević, jedna od osnivačica produkcijske kuće Producentice i vlasnice brenda ukrasa Dreamoholic.

Par je zajedno pet godina, a ona iz prvog braka ima dva dječaka, dok je njemu Dani prvo dijete. Prije nego što su se zaljubili, godinama su se poznavali i prijateljevali jer su odrasli u istoj zagrebačkoj četvrti. Od prvog dana veze do danas, jako su samozatajni i nastoje ono što im je najvažnije zadržati unutar svoja četiri zida.

image

Mirna Bučević

SARA B. MORITZ

→Producentica Mirna Bučević o motivaciji, snovima i uspjehu

Pa ipak, Danijev dolazak na svijet nisu mogli zadržati za sebe. Presretan produkt dizajner koji je prije nego što mu je u život ušla Mirna Bučević bio poznat po romansama s Jelenom Veljačom i Natašom Janjić, ipak je otkrio na Instagramu da se njihova obitelj proširila za još jednog člana.

Linker
12. ožujak 2024 16:33