Nakon 12 godina veze

Redateljica filma ‘‘Barbie‘‘ udala se za dugogodišnjeg partera s kojim ima dvoje djece

Greta Gerwig i Noah Baumbach u tajnosti su se vjenčali u gradskoj vijećnici u New Yorku.

Američka glumica i redateljica Greta Gerwig i njezin dugogodišnji partner, također redatelj, Noah Baumbach uplovili su u bračne vode nakon 12 godina veze. Tu su sretnu vijest za magazin People potvrdili Gretini predstavnici za medije, a izvor blizak paru rekao je kako su se vjenčali u gradskoj vijećnici u New Yorku.

Par se upoznao na snimanju filma ‘‘Greenberg‘‘ 2010. godine, a vezu su započeli godinu dana kasnije. Inače, poznata redateljica hit filma ‘‘Barbie‘‘ nedavno je u tajnosti na svijet donijela njihovo drugo dijete, malenog sinčića čije ime još uvijek nisu otkrili javnosti. Slavni par ima i četverogodišnjeg sina Harolda.

image

Greta Gerwig i Noah Baumbach na premijeri filma ‘‘Bijeli šum‘‘

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

Četrdestogodišnja redateljica otkrila je kako očekuje drugo dijete u prosincu 2022. u ‘‘The Tonight Showu‘‘ Jimmyja Fallona, u vrijeme kada je promovirala svoj film ‘‘Bijeli šum‘‘, u kojem je glumila, a Noah ga je režirao. Tada ju je Jimmy upitao kako se njezin sinčić Harold nosi s vijestima o prinovi, a ona je duhovito odgovorila.

‘‘Teško je znati što trogodišnjak misli o onome što još ne postoji pred njim‘‘, rekla je tad. Naime, njihov prvi sin Harold rođen je u ožujku 2019. godine, a roditelji ga oduvijek drže podalje od svjetla reflektora, baš kao i svoju vezu. Baumbach iz prvog braka ima i 13-godišnjeg sina Rohmera.

Linker
24. travanj 2024 19:57