Bez tabua

Rihanna iskreno o majčinstvu, glazbi i estetskom zahvatu na koji planira ići: "Učinit ću to sigurno"

Slavna pjevačica progovorila o izgledu nakon trudnoće, ali otkrila je i zbog čega joj "kasni" novi album.

Rihanna, jedna od najpopularnijih glazbenih zvijezdi današnjice, žena je bez dlake na jeziku koja je to još jednom dokazala u intervjuu u kojem se sasvim iskreno osvrnula na majčinstvo, izgled, ali i estetski zahvat kojem se planira podvrgnuti. Naime, kako je otkrila za Interview Magazine deset godina joj se čini previše, tako da u skorije vrijeme planira, kako tvrdi, jedini estetski zahvat koji ju zanima - podizanje grudi.

"Želim da mi se grudi vrate tamo gdje su i bile prije, više prema ramenima. Ne želim implantate, želim samo podizanje grudi", rekla je slavna pjevačica na pitanje koji bi estetski zahvat napravila i dodala: "Nisam dovoljno istraživala o tome da znam, ali čula sam da postoji mogućnost da nakon zahvata ostanu ožiljci. S time sam se pomirila, no drugim se zahvatima ne želim podvrgnuti. Primjerice ne želim ići na zatezanje trbuha jer ne želim imati "novi" pupak", niti ožiljke na trbuhu, istaknula je glazbenica. Do sada nije poznato je li se pjevačica ikada podvrgnula estetskim operacija, no i sama je rekla kako se boji stati pod nož. Godinama se nagađalo da je operirala nos, no ona to javno nikada nije potvrdila.

image

Rihanna na reviji modne kuće Dior na ovogodišnjem Tjednu mode u Parizu

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

U spomenutom intervjuu dotaknula se i majčinstva te toga kako trudnoća može utjecati na izgled tijela. "Celulit u trećem tromjesečju nije šala. Odjednom vidiš višak koji dolazi s mjesta za koja niste ni znali, a sve je u bedrima, jer bedra nose težinu djeteta i maternice", kazala je Rihanna. Jedino što je stvarno htjela biti u životu je majka i to joj se i ispunilo. Sada ima dva dječaka s reperom A$AP Rockyjem, jednogodišnjeg RZA i 8-mjesečnog Riot Rosea.

Za Rockyja kaže da je divan otac i kako nikada nije bježao od roditeljskih obaveza. "Kada presvlači pelene, navuče majicu preko nosa, to bude jako smiješno", otkrila je Rihanna. A da nije bilo pandemije unatrag četiri godine, kaže kako se ne bi stigli toliko povezati od obaveza. Da žele biti roditelji, odmah su znali. "Kada te netko potpuno vidi, vjeruje u tebe i misli da si dostojna biti majka njegove djece, to je sjajan osjećaj", zaključila je.

Obožavatelje dakako i dalje zanima kada će se pjevačica vratiti glazbi, ali kaže kako još uvijek nema pjesama, samo vizuale za koje se nada da će ju odvesti na novi glazbeni korak. "Mozak mi trenutno radi unatrag. Obično prvo imam glazbu, glazba me vodi u sve te vizualne mogućnosti, a sada imam sve te vizualne elemente, a još nemam pjesme za njih, ali možda je upravo to ključ uspjeha ovaj put. Možda me vizualne ideje vode do pjesama koje trebam napraviti", rekla je glazbenica.

Linker
23. travanj 2024 15:55