Olivia Newton-John i Chloe Lattanzi

 MEDIA-MODE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
OPROŠTAJNA PORUKA

Smrt slavne majke bila joj je prevelika trauma: "Povlačim se na oporavak uma, duše i tijela"

Američka glumica i pjevačica Chloe Lattanzi objavila je kako se godinu nakon smrti majke Olivije Newton-John na neko vrijeme povlači iz javnosti.

Američka glumica i pjevačica Chloe Lattanzi objavila je kako se godinu nakon smrti majke Olivije Newton-John na neko vrijeme povlači iz javnosti.

Njezina majka, pjevačica i glumica Olivia Newton-John, koju je proslavila uloga u legendarnom filmskom mjuziklu "Briljantin", tri se desetljeća borila sa zloćudnom bolesti, a njen lanjski odlazak toliko je pogodio 37-godišnju američku pjevačicu i glumicu Chloe Lattanzi da se nakon majčine smrti - raspala. Zbog toga je Chloe ovih dana objavila da se na neodređeno vrijeme povlači na oporavak od depresije, gubitka koncentracije, poremećaja spavanja i koncentracije, što su sve posljedica stresa s kojima se morala suočiti u proteklih godinu dana.

"Nisam dobro. Patim od gubitka pamćenja i teško ustajem iz kreveta. Dugo vremena zapostavljam samu sebe, a sad je došlo vrijeme da se to promijeni", objavila je Chloe Lattanzi u oproštajnom videu na svom profilu na Instagramu.

"Jedna od najvažnijih poruka moje mame bila je da se nitko neće pobrinuti za vas ako to ne učinite sami, a sada sam to naučila na vlastitoj koži. Vratit ću se zdravija, opuštenija i zadovoljnija, kad pobijedim zdravstvene probleme koji posljednjih mjeseci tište moj um, moju dušu i moje tijelo", izjavila je Chloe i dodala kako se nada da će se pojaviti na tradicionalnoj humanitarnoj manifestaciji "Walk for Wellness" u australskom Melbourneu u listopadu, koji je s ciljem prikupljanje sredstava za istraživanje zloćudnih bolesti pokrenula zaklada njezine majke.

image

Olivia Newton-John sa suprugom Johnom Easterlingom, kćeri Chloe Lattanzi i nećakinjom Tottie Goldsmith na sedmoj šetnji ‘Wellnes Walk & Research Run‘

MEDIA-MODE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Chloe Lattanzi rođena je 17. siječnja 1986. u prvom braku Olivije Newton-John s plesačem i glumcem Mattom Lattanzijem. Razveli su se 1995., tri godine nakon što je njegovoj supruzi dijagnosticirana zloćudna bolest, a Matt Lattanyi je nakon toga oženio Cindy Jessup, bivšu babysittericu svoje kćeri.

image

Jedna od posljednjih zajedničkih fotografija: Olivia Newton-John i Chloe Lattanzi

BECK, NARI/BACKGRID AUSTRALIA/PROFIMEDIA

Majka i kći bile su snažno povezane, a Olivia Newton-John je Chloe podržavala čak i kad su njezine odluke bile oprečne njezinim shvaćanjima. U fokus javnosti je došla 2004. kad se kao 18-godišnjakinja podvrgnula seriji estetskih zahvata kojima je drastično promijenila izgled. Prije deset godina bila joj je podrška u liječenju od ovisnosti o alkoholu i kokainu, a i kad je Chloe Lattanzi sa zaručnikom Jamesom Driskillom u Oregonu pokrenula farmu medicinske konoplje. Kako god, Chloe Lattanzi posljednji je u nizu primjera koji pokazuju kako odrastanje u sjeni slavnih roditelja ima svoje mnoge prednosti, ali i mane.

image

Chloe s majkom Olivia Newton-John

MEDIA-MODE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Linker
27. travanj 2024 23:13