OTKRIO I IME

Stigla je još jedna kćerkica, četvrto dijete popularnog violončelista: "Sada smo potpuni"

Poznati violončelist Luka Šulić, bivši član poznatog duga 2Cellos, otkrio je kako je njegova supruga Tamara prije nekoliko dana rodila kćerkicu i da je njihova obitelj sada šesteročlana.

"Prije nekoliko dana, ovdje u našem domu, rođena je naša kćerkica Rosa. Ponosan sam na nju i na svoju nevjerojatnu suprugu Tamaru, ali i na Vala, Hanu i Lea koji su joj pružili lijepu dobrodošlicu čim nam je stigla. Osjećam se blagoslovljeno i zahvalno. Sada smo potpuni. S ljubavlju, Luka", napisao je violončelist Luka Šulić uz prve fotografije njegovog najmlađeg djeteta.

Vijesti da čekaju četvrto dijete, par je otkrio u travnju ove godine, također kratkim videom. Obitelj je tada uživala na odmoru u toplijim krajevima, a da će uskoro imati šest članova otkrili su na samom kraju - kada Luka miluje trudnički trbuščić svoje supruge.

Podsjetimo, violončelist i njegova supruga i bivša slovenska manekenka Tamara vjenčali su se 2017. godine na Hvaru, a godinu kasnije su postali roditelji sina Vala. U ljeto 2019. Tamara je rodila djevojčicu Hanu, a treće dijete, sina koji je dobio ime Leo, dočekali su u ožujku 2021. godine. Tamara se tada, baš kao i s Rosom, odlučila na kućni porod.

Luka nam je u razgovoru prije tri godine otkrio kako je već pravi profesionalac u mijenjanju pelena, te da, od kućanskih poslova, najviše voli kuhati. Naime, priznao je tada da nije postao glazbenik, da bi vjerojatno bio kuhar jer u tome baš uživa, a što se tiče puta kojim će njegova djeca krenuti otkrio je kako ih ne planira usmjeravati u određenom smjeru, već im želi biti podrška bez obzira na to što odabrali.

Linker
13. travanj 2024 23:39