Njih troje

Stiže beba: Serena Williams na crvenom tepihu Met Gale otkrila sretne vijesti

Slavna tenisačica i suprug Alexis Ohanian imaju kćer koja će u rujnu napuniti šest godina.

"Troje nas je na crvenom tepihu", rekla je tenisačica Serena Williams novinarima na crvenom tepihu Met Gale. Williams je tako potvrdila da očekuje drugo dijete, sa suprugom Alexisom Ohanianom, za kojeg se vjenčala 2017. godine. Vijest je podijelila i na Instagramu - "Bili smo uzbuđeni kad je Anna pozvala nas troje na Met Galu", napisala je tenisačica koja je prošle godine objavila da se povlači iz sporta.

U kolovozu 2022. godine o tome je govorila za Vogue te je istaknula da joj je želja proširiti obitelj i baviti se drugim poslovima, iako je tada priznala da joj se teško nositi s tom odlukom. Inače, porod djevojčice Olympije 2017. godine bio je težak za sportašicu te je rodila hitnim carskim rezom. Nakon poroda oporavljala se šest tjedana. "Cijelog života sam gurala svoje tijelo izvan granica, a ovo je bio jedini put kada nisam mogla kontrolirati svoje tijelo. Bilo je teško, tada je došlo do svog maksimuma", komentirala je.

image
JAMIE MCCARTHY GETTY IMAGES VIA AFP

Tema ovogodišnje Met Gale bila je posvećena dizajneru Karlu Lagerfeldu, a Serena Williams koja je dugogodišnja prijateljica Anne Wintour, nosila je Guccijevu kreaciju u crnoj i bijeloj boji.

Linker
17. travanj 2024 02:23