Emotivna poruka

Tamara Ecclestone i suprug shrvani od boli, preminuo im je blizak član obitelji

Kći Bernieja i Slavice Ecclestone u skladnom je braku čitavo desetljeće, a ona i suprug Jay dobili su dvije kćerkice, koje najviše žaluju zbog gubitka važnog člana obitelji.

Preminuo je svekar Tamare Ecclestone David Rutland, a obitelj je pogođena i prolazi kroz teške trenutke. Tamarin suprug Jay Rutland je objavio tužnu vijest na Instagramu. Kako je napisao 41-godišnjak, srce mu je slomljeno zbog ovog gubitka, a za sada nije poznat uzrok smrti.

"Potpuno sam shrvan dok ovo pišem. Dan od kojeg sam strepio i zbog kojeg sam se brinuo, a došao je mnogo ranije nego sam ikada očekivao da će doći. Tata, volim te i nedostaješ mi mnogo više nego što si mogao znati. Toliko si volio moje cure i znam koliko ti je radosti činilo što vidiš kako rastu. Tako bi me često nazvao u nevjerici nakon što si vidio što je posljednje Fifi postigla. Tako sam tužan što te više nikad neće vidjeti. To je ono što me najviše boli. Posebna veza koju si već imao s Riri, srce me boli zbog toga. Tako sam sretan što smo toliko toga napravili zajedno i nadam se da si znao koliko te iskreno voli cijela tvoja obitelj", stoji u emotivnoj posljednjoj poruci.

"Bio si jedinstven čovjek, nisi pretjerano pokazivao osjećaje, ali kad sam vidio tvoj screensaver na iPadu na kojem je slika Fifi od večeri prije, istovremeno sam se smijao i plakao. Tužan sam jer te više nema, ali kažu da je tuga cijena koju plaćamo za ljubav. Bog te blagoslovio tata, sada si s Markom i jednog dana ćemo se opet sresti", završio je Jay Rutland.

Brojni prijatelji i pratitelji izrazili su sućut u komentarima, a među njima su i mnoge poznate osobe. "Žao mi je zbog tvog gubitka Jay. Mislim na tebe", napisao mu je nogometaš Jack Wilshere. Dirljivu i dugačku posvetu svom svekru napisala je i Tamara, koju je objavila uz obiteljsku fotografiju. Prvo je istaknula da će joj svekar jako nedostajati, a opisala ga je kao čovjeka od malo riječi. Našalila se da mu se na početku ona sa svojim idejama vjerojatno činila malo luckasta. Zatim je opisala neke scene iz njihova obiteljskog života. Među njenim luckastim idejama bile su i stepenice za pse, kako bi se maleni psi mogli popeti na krevet.

"Svatko tko poznaje Davea može samo zamisliti što je mislio o tome. Nije dijelio sa mnom moju ljubav prema rođendanima ili tortama, ali ja sam svejedno ustrajala da to promijenim. Znam koliko je volio naše cure, zvao ih je luckasta i nevolja. Nedostajat će mi njegov glas preko telefona... S takvim je ponosom govorio o Fifi, iskreno je vjerovao da ne postoji to što ona ne može napraviti. Bio je zadivljen njenim skijanjem i pjevanjem. Bio je pun ponosa. I prije nego sam promijenila njegovo mišljenje o tortama i rođendanima, mislim da me poštovao jer sam mama curama, a u njegovim očima one su savršene", opisala je Tamara. Zatim je podijelila i onu najtežu zadaću koju je kao majka malenih djevojčica morala obaviti.

"Nažalost, morala sam reći Fifi tu srceparajuću vijest, bila je to jedna od najtežih stvari koje sam ikad morala učiniti. Naša malena djevojčica kazala je da sada njen djed može trenirati s njenom prijateljicom, a rekla je i da nikad neće dopustiti da njena mlađa seka zaboravi djeda. Dave je bio čovjek koji nikad nije osuđivao, nikad se nije uplitao. Bio je jako ponosan na svoju djecu i unuke. Ponosna sam što sam ga poznavala. Nedostajat će mi naše večere. Nedostajat će mi on" zaključila je Tamara.

image

Petra i Tamara s tatom Bernijem Ecclestoneom

ALAN DAVIDSON/SHUTTERSTOCK

Tamara i Jay vjenčali su se u lipnju 2013., samo šest mjeseci nakon što su se upoznali na spoju naslijepo. Imaju dvije kćerkice - Sophia ima osam, a Serena dvije godine. Za razliku od svoje mlađe sestre Petre, Tamara je u skladnom braku gotovo desetljeće, a u trenucima bilo kakve obiteljske krize ona i Jay su bili tu da pruže podršku jedno drugome. Njen suprug Jay izgubio je brata Marka prije 22 godine, a nikada nisu javno objavili razlog smrti.

Linker
19. travanj 2024 00:39