Nova prilika za sreću

Kći najbogatije Hrvatice drugi put izgovara sudbonosno ‘da‘, njen tata ne zna gdje je vjenčanje

Petra Ecclestone udaje se za bivšeg prodavača automobila Sama Palmera. Bogata nasljednica iza sebe ima jedan brak s biznismenom Jamesonom Stuntom u kojem je dobila troje djece.

Bivši šef Formule 1 Bernie Ecclestone ovog će vikenda svoju mlađu kćer Petru Ecclestone predati u ruke njezinom zaručniku Samu Palmersu. Svadba 32-godišnje bogatašice "teške" 350 milijuna funti održat će se u Londonu na nepoznatoj lokaciji, a nazočit će joj brojni uzvanici.

image

Mladenka s tatom Berniem i sestrom Tamarom.

ALAN DAVIDSON/SHUTTERSTOCK

Vremešni Bernie otkrio je da će se par vjenčati u tajnosti. "Vjenčat će se ovog vikenda, negdje u Londonu. Točnu lokaciju ne znam jer mi Petra još nije rekla. To su svakako divne vijesti. Nadajmo se da će biti sretnija nego što je bila u prošlom braku", rekao je Bernie.

image

Novopečeni supružnici zajedno su dvije godine i imaju kći.

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Naravno da ću ići, ali neću držati govor jer ja samo dobacujem komentare", šaljivo je dodao.

Imao je ponešto za reći i o Samu.

"Mislim da je izabrala dobrog mladića. Sama ne poznajem jako dobro jer oni žive u Sjedinjenim Državama i ne viđam ih često. Sreo sam ga nekoliko puta i sviđa mi se. Nadam se da ću ga malo bolje upoznati", rekao je.

Osim Petrinog oca, koji će u listopadu proslaviti 92. rođendan, na vjenčanju će biti i njezina mama Slavica Radić te starija sestra Tamara.

image

Ponosna mama Slavica Radić.

ALAN CHAPMAN/SHUTTERSTOCK

Palmer, bivši prodavač automobila koji danas vodi umjetničku galeriju u Kaliforniji, Petri je drugi muž. Prije pet godina rastala se od oca svoje troje djece, biznismena Jamesa Stunta. Iako su Petra i James ostavljali dojam idiličnog para, kad su nakon šest godina krenuli svatko svojim putem, doznalo se da je Berniejeva kći bila duboko nesretna u tom braku. Atraktivnog Sama upoznala je prije dvije godine i to preko Tamarinog supruga. Petra i Sam već su roditelji 18-mjesečne kćerkice Millie, a ona iz braka s Stuntom ima kćer Laviju te blizance Andrewa i Jamesa.

Čitajte i: Petra Ecclestone želi promijeniti prezime svojoj djeci, njen slavni otac Bernie je u potpunosti podržava

Linker
19. travanj 2024 20:54