Taylor Swift iz svakog prekida napravi hit

 BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK
Zajednički život

Taylor Swift kreće živjeti s novim dečkom koji je na lošem glasu. Fanovi su zabrinuti

Matty Healy doselit će se djevojci u njen njujorški stan, instrumenti su već su na putu u Ameriku, a bendu je javio da će im odsad pisati pjesme s nove lokacije.

Matty Healy doselit će se djevojci u njen njujorški stan, instrumenti su već su na putu u Ameriku, a bendu je javio da će im odsad pisati pjesme s nove lokacije.

Čini se da su Taylor Swift i njezin novi dečko, britanski glazbenik Matty Healy, spremni za novi korak u vezi, premda su zajedno tek nekoliko tjedana. Društvene mreže još se nisu "ohladile" otkako su početkom svibnja zamijećeni kako se ljube u automobilu poslije njezinog koncerta u Nashvilleu, a zaljubljeni par ponovno bi ih mogao usijati zbog odluke započeti zajednički život. Tako barem tvrdi britanski The Sun, čiji izvor tvrdi da je useljenje Mattyja Healyja njegovoj djevojci, pitanje dana. Tvrdi da pjevač i gitarist grupe "The 1975" već pakira svoje instrumente kako bi preseljenje u stan Taylorin stan u New Yorku, prošlo brzo i glatko. Britanski mediji tvrde da je već poslao dio stvari, a sada slijedi pakiranje i slanje ostalih.

image

Na pomolu je zajednički život u njenom njujorškom stanu

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Taylor i on jako su zaljubljeni, žele provesti što više vremena zajedno. Matty je već rekao kolegama iz benda da će u to vrijeme raditi na snimkama benda iz Amerike. Radit će i na pjesmama vezanim za suradnju s Taylor dok je ona na turneji. Izabrao je neke njene koncerte na koje će otići kako bi dobio inspiraciju za njezin sljedeći album," izjavila je osoba bliska Healyjevom bandu.

Njezini fanovi nisu baš oduševljeni razvojem situacije. Matty Healy mnogima nije "sjeo", tim više što se vjeruje da su imali kratku romansu u prosincu 2014. nakon čega ju je on bez krzmanja "napucao". Sada je, pak voljan krenuti s njom ispočetka i dijeliti njen luksuzni stan u Velikoj jabuci. Upućeni izvor smatra da Matty Healy nije grebator, premda nije ni upola slavan i bogat kao Taylor čiju imovinu magazin Forbes procjenjuje na 550 milijuna dolara. S druge strane, njegovo bogatstvo kreće se oko 15 milijuna dolara.

image

Njen novi dečko Matty Healy iz benda ‘The 1975‘ fanovima nije drag

HYDE NEWS AND PICTURES/SHUTTERSTOCK

Nije to baš malo, ali u usporedbi s Taylor, britanski glazbenik pravi je siromah. No, ima bitnu prednost u odnosu na njezinog bivšeg, engleskog glumca Joea Alwyna.

"Matty je napredna, apdejtana verzija Joea jer ga njezin status superzvijezde ni najmanje ne uznemiruje", izjavio je izvor. Koliko je pop zvijezdi važno da se njezin dečko može i zna nositi s njenom slavom, svjedoče stihovi Taylorine pjesme "You‘re Losing Me", a otpjevala ju je na nedavnom koncertu u New Jerseyju. Vjeruje se da ju na pisanje "breaking up" pjesme nadahnuo sad već odbačeni Joe Alwyn.

image

Bivši Joe Alwyn nije shvaćao da ju gubi

BLITZ PICTURES/SHUTTERSTOCK

"Ne mogu pronaći puls, mojem srcu slabi ritam za tobom, jer me gubiš”, stoji u pjesmi "You‘re Losing Me". Nažalost, bivši nije shvatio poruku. Nije uspio prihvatiti činjenicu da mu je cura slavnija i bogatija od njega, dramio je što joj je išlo na živce. S druge strane, Mattyju Healyju odgovara biti njen dečko. Paše mu što je slavna i bogata, ali dokad će on odgovarati njoj, pokazat će vrijeme. Poznato je da Taylor Swift nema problem s raskidima. Obavi ih po kratkom postupku i o svemu što se dogodilo, napiše novi hit.

Linker
26. travanj 2024 05:17