Iz veze u vezu

Taylor Swift nakon prekida krenula u novu vezu: ‘Ludo su zaljubljeni!‘

Glazbenica se trenutno nalazi na velikoj turneji, a u međuvremenu tema javnosti je i njezin ljubavni život. Izvori otkrivaju: jedino što Taylor želi je - biti sretna.

Kantautorica i glazbenica Taylor Swift je nakon prekida šestogodišnje veze s Britancem Joeom Alwynom pronašla ljubav u također Britancu, frontmenu benda The 1975, Mattyju Healyju. Govori se da je pjevačica ludo zaljubljena u glazbenika, s kojim je prije ljubavne veze bila jako dobra prijateljica.

Vijesti o novoj ljubavi dolaze samo nekoliko tjedana nakon što se saznalo da je prekinula s Alwynom, iako su naknadno izvori potvrdili da se par razišao još u veljači ove godine. U međuvremenu, Taylor su povezivali s vozačem Formule 1 Fernardom Alonsom, no te glasine su se pokazale lažnima.

image

Matty Healy na koncertu u Londonu

JASON SHELDON/SHUTTERSTOCK

Inače, Taylor i Matty iza sebe već imaju povijest - hodali su prije desetak godina, no veza tada nije potrajala. Objasnili su tada "nije bilo pravo vrijeme za nas". Izvor blizak pjevačici potvrdio je da je glazbenica, u trenutku kada je prohodala s Britancem, već prekinula s dotadašnjim dečkom. Ona je trenutno zauzeta velikom turnejom "The Eras", dok je i Mattyjev bend The 1975 također na "At Their Very Best" turneji. Unatoč punim rasporedima i užurbanom životu, oboje su svjesni mana koje nosi njihov posao te ostaju u stalnom kontaktu porukama i FaceTimeom.

image

Taylor Swift s bivšim dečkom Joeom Alwynom

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

"Oboje su jako ponosni i uzbuđeni oko ove veze, i za razliku od prošle njezine, koja je bila držana podalje od očiju javnosti, sada želi uživati u odnosu i ne skrivati ga ni od koga. Taylor samo želi slobodno živjeti svoj život i biti sretna.", rekao je izvor o odnosu novog para.

Linker
15. travanj 2024 03:30