Bio je jasan

The Rock konačno progovorio: Evo što misli o izbacivanju Henryja Cavilla iz Supermana

Dvojica glumaca su prijatelji, a Dwayne Johnson je javno zagovarao da mlađi kolega mora biti novi Superman. Odluka studija da mu da se otkaz svima je došla kao hladan tuš.

Protekle jeseni bilo je burno u svijetu holivudskih superheroja, a u centru vrloga našao se Henry Cavill. Glumac koji je srca publike osvojio kao vještac Geralt u seriji "The Witcher", šokirao je obožavatelje objavom da više neće glumiti u toj Netflixovoj uspješnici. Gotovo istovremeno objavljeno je da je upravo Cavill novi Superman. No ni taj angažman nije dugo trajao.

Cavill je 14. prosinca objavio da zauvijek vješa Supermanov plašt o klin, a u poduljem postu na Instagramu objasnio je da je odluka donesena nakon sastanka sa šefovima studija DC Universe Jamesom Gunnom i Peterom Safranom.

"Nakon što su mi iz studija rekli da najavim svoj povratak još u listopadu, prije angažiranja Gunna i Safrana, ova vijest ne pada mi najlakše, ali to je život. Promjene se događaju. Poštujem to", ostao je u svojoj objavi gospodin do kraja. Od tada se u Hollywoodu njegovo ime nije spominjalo i nitko se nije očitovao o tome zašto se glumca stavilo u tako nezavidnu situaciju, sve do sada.

Jedan od onih koji je javno zastupao i "gurao" Cavilla u smjeru Supermana je Dwayne Johnson. Otkrio je da je gurao Henryja u povratak franšizu te da je "odbijao ne kao odgovor". Sada je zvijezda "Crnog Adama" otkrila što misli o tome kako su DC Studios prekinuli njegove planove o crossover filmu sa Supermanom. "Sve što sam ja mogao učiniti i sve što smo mi mogli učiniti dok smo snimali ‘Crnog Adama‘, bilo je dati sve od sebe i okružiti se najboljim ljudima i isporučiti najbolji film koji smo mogli", rekao je Johnson.

image

Henry Cavill

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

"To vam je kao da imate profesionalnu nogometnu momčad, vođu napada koji osvaja prvenstva, vaš glavni trener osvaja prvenstva, a onda dođe novi vlasnik i kaže: ‘To nije moj trener, nije moj napadač. Uzet ću nekog novog‘", poslužio se The Rock nogometnom analogijom kada je na crvenom tepihu Oscara odgovarao na novinarska pitanja. Iz ove izjave da se iščitati kao Dwayne Johnson nije nimalo zadovoljan odlukom novog vodstva DC Studija.

Jedan od direktorskog dvojca o odluci da se ne angažira Cavilla oglasio se na Twitteru, još u prosincu. "U početnim fazama priča će se fokusirati na raniji dio Supermanova života, tako da ga Henry Cavill neće glumiti", napisao je Gunn ostavljajući prostor da će se u nekoj kasnijoj fazi Henry možda vratiti kazavši da su "upravo imali sjajan sastanak" te da postoje mnoge uzbudljive mogućnosti da zajedno surađuju u budućnosti.

Linker
25. travanj 2024 21:26