MUZIKALNA BEBA

Tonči Huljić o unučici Albi: ‘Ima baršunasti glas na tatu i visoke tonove na mamu‘

Gostujući u srpskoj emisiji Premijera, glazbenik je otkrio dosad nepoznate detalje o obiteljskom životu.

Hitmejker Tonči Huljić ovoga je tjedna posjetio Beograd, gdje se pojavio u ulozi voditelji na dodjeli regionalnih glazbenih nagrada MAC. Uoči dodjele, kojoj su prisustvovali i njegova kći Hana te zet Petar Grašo, Tonči je gostovao u lokalnoj emisiji Premijera i otkrio dosad nepoznate detalje iz svog obiteljskog života.

Između ostalog, Huljić se dotaknuo odnosa sa suprugom Vjekoslavom, s kojom je u skladnom braku već četiri desetljeća.

image

Sa suprugom Vjekoslavom već je 40 godina u skladnom braku

LUCIJA OCKO CROPIX

"Poslije 40 godina nemaš o čemu pričati, a ne da se svađaš. Ali mi imamo slične afinitete. Eto, pričamo da idemo u Provansu. Što ću ići u Rim, po trgovinama? Ne osjećam se dobro kao nepoznati turist. Sad imamo i unučicu, sad smo kao čerga, apartman do apartmana", našalio se glazbenik i otkrio kako je šestomjesečna Alba vrlo muzikalna.

"Da se Hana malo naspava, Vjekoslava preuzme unuku. Vrlo je vesela, radosna, društvena, voli se smijati, pjevati, lupeta po klaviru i pušta izuzetno visoke tonove, ima baršunasti glas na tatu i visoke tonove na mamu. Nevjerojatan spoj, nevjerojatna beba. Hana je prilično izmorena jer ne spava više od četiri sata dnevno. A imamo i zahtjevnu pudlicu. Uglavnom, ne pitajte me, ali veselo je", ispričao je.

image

Tonči se šali kako je njihova obitelj sada ‘poput čerge‘

CROPIX

Inače, s Tončijem smo o njegovoj novoj ulozi djeda popričali na predstavljanju akustičnog albuma Jelene Rozge u studenom, a tom nam je prilikom otkrio kako Hani i Petru ne daje roditeljske savjete.

"Nema tu savjeta, ne postoji priručnik. Samo te na internetu maltretiraju s ovim i s onim. Smatram da sam svoju djecu dobro odgojio i da su moja djeca danas s dobrim, odličnim osobama. Hana i Petar odgajaju to dijete onako kako misle da ga treba odgajati. Vjekoslava i ja dodatno u tome sudjelujemo, normalno da smo tu, možda smo čak malo i previše nametljivi ali eto, to je jače od nas", rekao je tada kroz smijeh.

Linker
05. ožujak 2023 10:40