Zaljubljivi rocker

Turbo Mick Jagger: Osim s nebrojenim ženama, navodno je imao aferu s čak dva člana benda

Nova knjiga o legendarnim Rolling Stonesima tvrdi da je Mick Jagger imao aferu s čak dva člana benda.

Da je Mick Jagger veliki plejboj zna se odavno, prati ga glas razvratnog i nevjernog rockera, koji je imao veze i afere s nekim od najljepših žena na svijetu, među kojima su Jerry Hall, Marianne Faithfull, Anita Pallenberg i Marsha Hunt. Glazbenik tako ima i mnogo djece, najstarija kći ima 51, a najmlađem sinu je pet godina. I dok mnogi misle da se o poznatom rockeru već sve zna, nova knjiga "The Stone Age" autorice Lesley-Ann Jones tvrdi da je Jagger imao aferu ne s jednim, nego čak s dva člana Rolling Stonesa.

Autorica knjige tvrdi da je došlo vrijeme da se Jaggera počne gledati kao biseksualnu ikonu, a u svojoj knjizi tvrdi da je Mick imao aferu s Keithom Richardsom, kao i s gitaristom Mickom Taylorom, koji je svirao u bendu od 1969. do 1974.

image

Mick Jagger i Keith Richards

HENNING KAISER/DPA/PROFIMEDIA

Uz knjigu priložen je i detaljni dodatak s detaljima ljubavnica i ljubavnika koje su Stonesi imali tijekom godina. Spomenuta je i Jaggerova navodna afera s Davidom Bowiejem (prateći vokal Ava Cherry još je ranije govorila da je imala grupni seks s dva glazbenika). Navedena i je navodna afera Micka i austrijskog glumca Helmuta Bergera - on je glazbenika upoznao s njegovom prvom suprugom Biancom Jagger.

U svojoj knjizi Lesley-Ann Jones citira intervjue i s Anitom Pallenberg kao i s Marianne Faithfull, a obje Mickove prijateljice i ljubavnice primijetile su posebnu vezu između Jaggera i Richardsa i sumnjale su na to da su dva muškarca privučena jedni drugima.

image

Rolling Stones 60-ih: Mick Jagger, Bill Wyman, Keith Richards, Charlie Watts i Brian Jones

TOPFOTO/TOPFOTO/PROFIMEDIA

Pallenberg, koja je preminula 2017. kazala je: "Otkad sam ih prvi put upoznala, vidjela sam da je Mick zaljubljen u Keitha".

Faithfull je rekla: "Imala sam osjećaj da među njima postoji seksualna struja u pozadini, u jednom dijelu svijesti znala sam da je Mick biseksualan".

Linker
20. travanj 2024 02:25