Amal u minici na večeri sa suprugom i prijateljima

 

 SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Romantična večera

Uhvaćena u izlasku s Georgeom Clooneyjem: Amal na odmoru bira male, seksepilne haljine

Odvažan modni izbor, srebrna mini haljina Paco Rabanne nadahnuta modom 70-godina ističe preplanulu put i odiše opuštenom elegancijom primjerenom ljetovanju na jezeru Como.

Odvažan modni izbor, srebrna mini haljina Paco Rabanne nadahnuta modom 70-godina ističe preplanulu put i odiše opuštenom elegancijom primjerenom ljetovanju na jezeru Como.

Modna ikona Amal Clooney redovito zadivljuje odjevnim kombinacijama, no srebrna mini-haljina koju je nedavno odjenula povodom večere sa suprugom Georgeom Clooneyjem i prijateljima privukla je posebnu pozornost. Smjeli dekolte i kroj koji u prvi plan stavlja njezine duge noge bilisu odabir za izlazak u restoran Gatto Nero na jezeru Como, nedaleko od njihovog doma. Seksi haljina definitivno je odskakala od uobičajenog bezvremenski elegantnog stila modne ikone i uspješne odvjetnice specijalizirane za parnice u kojima zastupa osobe kojima su narušena ljudska prava: na odmoru si napokon može priuštiti male modne "izlete".

Srebrni babydoll kroj stvarao je efekt "vodopada" zahvaljujuči težini tkanine i diskretno isticao njenu manekensku liniju. Uz efektnu haljinu Amal Clooney obula je srebrne štikle s remenčićima i zaokružila izgled visećim dijamantnim naušnicama: cjelokupni dojam odiše glamurounom verzijom modnog stila njujorškog "Studija 54" iz 70-ih godina. Njen suprug, holivudski glumac s kojim ima petogodišnje blizance Alexandera i Ellu, za tu prigodu izabrao je tamno odijelo s efektnim gumbima u mornarskom stilu, piše Vogue.

image

Seksi haljina Paco Rabanne

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Amal inače sa suprugom i djecom tradicionalno provodi odmor na jezeru Como, u vili Oleandra. Slavni glumac ondje se osjeća kao kod kuće jer je posjed uz jezero kupio prije 22 godine kada je Italiju istraživao motorom sa svojim prijateljem Randeom Gerberom, suprugom manekenke Cindy Crawford.

A kada su u Italiji, svaki mogući trenutak iskoriste za izlazak bez blizanaca pa su tako nedavno viđeni u romantičnom izlasku udvoje u Grand Hotelu Tremezzo na samoj obali jezera. Za tu priliku Amal je odjenula dugu bijelu haljinu s prorezom i čipkastim detaljima, dok je on kao i uvijek, bio odjeven nešto ležernije.

Linker
26. travanj 2024 06:10