Moviestore Collection / Shutterstock Editorial / Profimedia
Fanovi jedva čekaju

Veliki povratak omiljenog sit-coma: Snimanje počinje kroz nekoliko dana, uskoro će i emitiranje

Serija koja je proslavila Willa Smitha ove bi jeseni trebala doživjeti specijalno izdanje s gotovo svim članovima originalne glumačke postave.

Za sve ljubitelje slavne humoristične serije "Princ iz Bel Aira" konačno su stigle sretne vijesti, najavljeno je da će se cijela postava ponovno ujediniti i s Willom Smithom snimiti specijal. Iza ovog reuniona stoji HBO Max, koji bi trebao istu stvar napraviti i sa slavnim "Prijateljima".

No dok će ljubitelji njujorške šestorke ipak morati malo pričekati, fanovi afroameričke obitelji iz Bel Aira doći će na svoje - s obzirom na to da snimanje počinje već 10. rujna. Specijal bi trebao biti emitiran oko Dana zahvalnosti, američkog blagdana koji se ove godine obilježava u četvrtak, 26. studenoga.

Postava na okupu

Will Smith će opet postati dio obitelji Banks s ostalim članovima: Tatyana Ali (Ashley), Daphne Maxwell Reid (ujna Viv), Karyn Parsons (Hilary), i Alfonso Ribeiro (Carlton) kao i Joseph Marcell (Geoffrey) i DJ Jazzy Jeff. Na žalost glumac James Avery, koji je glumio ujaka Phila preminuo je 2013.

Der Prinz Von Bel-Air: Die Ehre Des Mannes, 1990er, 1990s, Fernsehen, Fresh Prince Of Bel-Air: Love Hurts, Serie, Television, US Serie, Der Prinz Von Bel-Air: Die Ehre Des Mannes, 1990er, 1990s, Fernsehen, Fresh Prince Of Bel-Air: Love Hurts, Serie, Television, US Serie, Will Smith (r) in Szene *** Local Caption *** 1994,Image: 378616964, License: Rights-managed, Restrictions: Nur redaktionelle Nutzung im Zusammenhang mit dem Film. Editorial usage only and only related to the movie. Im Falle anderer Verwendungen, kontaktieren Sie uns bitte. For other uses, please contact us., Model Release: no, Credit line: IFA Film / United Archives / Profimedia
IFA Film / United Archives / Profimedia
Novi sepcijal trebao bi se emitirati krajem studenog 2020.

Američki glumac Will Smith u braku je već 23 godine s kolegicom glumicom Jadom Pinkett Smith, što je za holivudske zvijezde dosta dugi bračni staž. Ipak, njihov brak nije prošao bez trzavica, a glumac je navodno svojoj supruzi dopustio nešto što vjerojatno malo muškaraca bi, dao joj je blagoslov za aferu s drugim muškarcem. Riječ je o pjevaču Augustu Alsinu, koji je nedavno o svemu progovorio.

Zanijekali tračeve

Raspad njihove navodne romanse komentirao je kao jednu od "najtežih stvari koje je doživio u životu". "Zamalo me ubilo. Zapravo ne zamalo, nego jest. Prekid me natjerao da postanem druga osoba", rekao je Alsina, dodavši da se nikada prije nije tako zaljubio.

Bez obzira na sve, Alsina tvrdi da voli cijelu njezinu obitelj, uključujući i djecu i supruga i da su "predivni ljudi". Ipak, glasnogovornik obitelji Smith rekao je da Alsinini navodi uopće nisu istina. No, što je točno istina, zna samo Jada i Alsina.

Pročitajte i:

Supruga Willa Smitha otvorila dušu: 'Plakala sam do oltara i bila očajna, nikada se neću pomiriti s idejom braka'

Supruga Willa Smitha ipak priznala aferu: 'Samo sam se htjela osjećati dobro'

Will Smith: 'Sin se dugo osjećao izdano i napušteno zbog našeg razvoda'

Will Smith ima grižnju savjesti zbog razvoda: 'To je najteža stvar kroz koju sam prolazio u životu'

Linker
17. travanj 2024 02:26