Vedran Peteh
Najslađi izlazak

VIDEO | Uvijek nasmijana Dunja Mutevelić otkriva što je, osim donošenja sreće drugima, najviše veseli

Hrvatska Lutrija i Gloria, kao partneri, pokrenuli su hvalevrijednu akciju pod nazivom 'Naša sreća je vaša sigurnost'. Kroz video priče poznatih osoba doznat ćemo kako život učiniti ljepšim usprkos svim izazovima. Ovoga puta razgovarali smo sa Zagrepčankom koja je već puno puta razveselila druge...

Dok su mnogi nakon popuštanja epidemioloških mjera najprije pohrlili u kafiće, Zagrepčanka Dunja Mutevelić (34) jedva je dočekala otići u neki - muzej. A kako još nije bila u zagrebačkom Muzeju čokolade, otvorenom lani u studenom, upravo joj je to bio prvi slatki izlet.

- Nisam ljubiteljica čokolade - osim bijele i ružičaste - no odabrala sam taj muzej jer me zanimaju povijest i postupak proizvodnje najčudesnije i najpopularnije poslastice na svijetu. Ipak, nisam mogla izdržati pa sam ponešto i degustirala - smije se voditeljica HRT-ove emisije Loto, koja je pritom bila potpuno opuštena jer su posjetiteljima osigurani dezinficijensi, prostor se redovito zrači, a i kreće se kružno da bi se zadržala propisana udaljenost.

Kako je Dunja doživjela koronakrizu i što joj je pomoglo da ostane pozitivna u teškim trenucima, otkrila nam je u videu.

Kako možete vidjeti, osim što drugima donosi sreću, Dunja se voli posvetiti i svojoj, pa tako kad god joj se ukaže prilika posjeti neki muzej. Pritom, prednost uvijek daje povijesnim muzejima. Osvrnula se voditeljica i na dane karantene za koje je rekla da joj zapravo i nisu teško pali, ali je iskreno rekla i što joj je nedostajalo...

Na sreću, to se promijenilo, pa sad s punom zahvalnošću, uživa u malim stvarima koje je usrećuju.

zagreb 28.05.2020
dunja mutevelic - muzej cokolade
foto vedran peteh
Vedran Peteh

Njen recept je lako "kopirati", a što je najvažnije, svima nam može uljepšati dane. Također, inspirirajte se našim prethodnim gostima koji su nam također iz prve ruke otkrili što ih usrećuje i čemu su se proteklih tjedana s guštom posvetili. Oni su:

Simpatični trener Života na vagi otkriva koliko je malo potrebno da budemo sretni, ali i u dobroj formi

Mirna Maras posvetila se skrivenim strastima i kroz te aktivnosti otkrila puno toga o sebi

Jole otkriva recept za dobar provod: 'Ne sjećam se kad sam ovako uživao kod kuće'

Male stvari su bitne: Omiljena loto djevojka otkrila nam je koji je njen recept za sreću

Linker
17. travanj 2024 05:37