brzopletost

Zbog izgleda trbuha Nicole Peltz Beckham na ovoj fotki fanovi su zaključili da je trudna

Fanovi su pomislili da je prinova na putu jer im je trbuh izgledao zaobljeno.

Američka glumica Nicola Peltz izazvala je uzbunu na društvenim mrežama fotkom na kojoj se vidi njen trbuh, za koji su mnogi zaključili da je trudnički. Naime, Nicola je pokazala obnaženi trbuh, a fanovi su pomislili da je prinova na putu jer im je trbuh izgledao zaobljeno.

Nije poznato jesu li među onima koji su požurili čestitati Brooklynu Beckhamu i njegovi roditelji, David i Victorija Beckham. Ako prate snahu na Instagramu, unatoč narušenim odnosima zbog svađe oko vjenčanja, možda su se razveselili zbog sretne vijesti. No prerano.

Podrobniji pogled na objavu na kojoj glumica drži papir koji nalikuje porukama autostopera sa željenim odredištem, naveo je fanove i brzoplete čestitare da još jednom pozorno promotre objavu, javlja Daily Star. Tek je tada postalo jasno da Nicola Peltz nije trudna u doslovnom smislu jer je prinova koju iščekuje film "Lola James". Budući da u njemu tumači glavnu ulogu, producentica je i autorica scenarija, film je doista, na neki način, njezina "beba". Osim toga, njezin lik ostaje u drugom stanju i upravo je to "kvaka" intrigantne objave.

Linker
20. travanj 2024 03:20