Getty Images for BAFTA LA
Skladan par

Žena koja zlata vrijedi: Catherine Zeta-Jones priznala je ono što bi rijetko koja udana žena rekla

Glumica je u sretnom braku s 25 godina starijim kolegom, a kako su sad zatvoreni u kući sa svojih dvoje tinejdžera, znaju se dogoditi i sitne trzavice, no lijepa Velšanka otkrila je kako to u njihovoj obitelji rješavaju.

Slavna glumica i po mnogima jedna od najljepših žena svijeta Catherine Zeta-Jones (50) otkrila je kako provodi karantenske dane u društvu svoje mnogobrojne obitelji. Romantična priča o upoznavanju supruga Michaela Douglasa (75), koji je rođen na isti datum kao i ona, samo 25 godina ranije, te joj je pri upoznavanju rekao kako želi imati djecu s njom, poznata je kao prava holivudska bajka. Nakon 20 godina braka i dvoje zajedničke djece, raznih uspona i padova, bolesti i problema s nekim članovima obitelji Catherine i Michael i dalje su najveći oslonac jedno drugome.

"Promatram što se događa u svijetu i šaljem najbolju vibru svima. Što smo mi napravili? Pridržavali smo se pravila. Djeca su s nama, vratila su se s koledža, i djeca svih prijatelja su se vratila. Teško nam je objasniti im da se ne mogu poskrivećki nalaziti s prijateljima", objasnila je glumica u razgovoru s voditeljima emisije "Dobro jutro Britanija".

Sin Dylan (19) i kći Carys (17) pandemiju provode u obiteljskoj kući. Glumica je odgovorila i na trik pitanje tko je više dosadan od njih dvoje, a otkrila je i kakvo su pojačanje u obitelji dobili.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - SEPTEMBER 22:  Michael Douglas and Catherine Zeta-Jones walk the red carpet during the 71st Annual Primetime Emmy Awards on September 22, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Rich Polk/Getty Images for IMDb)
Getty Images for IMDb
Michael i Catherine u studenom 2020. proslavit će 20. obljetnicu braka.

"Moram biti vrlo oprezna. Reći ću da sam ja dosadnija. Sretni smo što smo nabavili novog psića. On uvijek skrene pažnju na sebe, kad god stvari krenu malo krivo", opisala je Catherine atmosferu u svom domu.

Kada razmišlja o novim ulogama, ovoj ostvarenoj glumici, kao da se i ne žuri. "Imala sam tako fantastičnu karijeru i u kazalištu i na filmu... moj suprug je 25 godina stariji od mene i iznimno je uspješan sa svojom serijom na Netflixu. Veselim se tome da pronađem pravu stvar. Mislim da je pravi blagoslov što mogu i čekati, na pravu stvar", iskrena je glumica.

U izolaciji koju provodi u kući, shvatila je koliko joj je bitna struktura u životu. "Gledala sam sve te glumice i ljude u medijima koji čini se kao da u karanteni mogu napraviti sve. Peku, rade kruh, razvlače kiselo tijesto... Ja sam napravila engleski čaj. I jedan tanki biskvit, imala sam nešto nalik na zgrudanu kremu, takvog je bilo i okusa", opisala je svoje kulinarske sposobnosti Catherine.

View this post on Instagram

T.B.T. my family in 2014. Ah, not much has changed.

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Zbog nemogućnosti putovanje između Sjedinjenih Država i Velike Britanije, glumica ne može vidjeti svoje roditelje, ali se kako kaže, čuju zahvaljujući internetu i tehnologiji.

Pročitajte i:

Zeta-Jones rođendan slavi na isti dan kao i suprug Michael Douglas: 'Kod kuće sam drukčija Catherine'

Catherine Zeta-Jones pokazala kako je izgledao sudbonosni susret s Michaelom Douglasom prije više od 20 godina

Obiteljski problem maknuo osmijeh s lica Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones tek nakon 20 godina braka prvi put vidjela fotografije s vjenčanja

Linker
19. travanj 2024 06:57