UŽIVANJE U DANU

Badnjak u centru grada: Slavko i Nataša uživaju u Splitu, pogledajte tko je sve uživao na zagrebačkoj špici

Nogometaš Borna Sosa, voditelj Saša Kopljar s kćeri, glumci Slavko Sobin i Nataša Janjić Medančić te mnogi drugi iskoristili su lijepi dan kako bi se na Badnjak proveselili sa svojim prijateljima.

Nakon jučerašnje gužve na špici, zagrebački centar bio je još krcatiji na sam Badnjaka kada se mnogi okupe s prijateljima na različitim adventskim lokacijama ili, pak, u omiljenim barovima kako bi nazdravili blagdanima. Druženje u centru grada tradicija je mnogim Zagrepčanima koji tako dočekuju Božić, a među njima su i brojna poznata lica. Slična situacija je i u drugim gradovima pa je i u Splitu vladala velika gužva.

Tako smo u uživanju u splitskom adventu uhvatili glumce Slavka Sobina, Natašu Janjić Medančić i Vicka Bilandžića, a u blagdanskom ozračju uživali su i Hana Huljić te njezin brat Ivan Huljić. S druge strane, u Zagrebu, u gužvi u centru grada viđen je i nogometaš Borna Sosa, a nakon duga vremena uhvatili smo i bivšeg košarkaša Gordana Giričeka. Voditelj Saša Kopljar centrom je prošetao u društvu kćeri, manekenke Ariane, a u pravim slavljeničkim lookovima uhvaćene su Anica Martinović u crvenom looku od glave do pete te Iva Todorić u zlatnom, šljokičastom kaputu. Pogledajte tko je sve uživao u Splitu i Zagrebu.

Linker
28. ožujak 2024 01:22