SAD ILI NIKAD

Guglanje ovih tenisica skočilo je za skoro 600 posto

Nakon što je objavljeno da Adidas prekida suradnju sa slavnim reperom Kanyeom Westom njegove tenisice postale hit

Zbog prekida suradnje s Adidasom zbog svojih antisemitskih stavova i izjava američki reper i samozvano hodajuće božanstvo na zemlji Kanye West izgubio je status milijardera, a interes za prodajom tenisica s njegovim potpisom se ušesterostručio.

Dok neki žele nabaviti svoj par yeezyca, tenisica s Westovim potpisom, dok ih još ima u prodaji, drugi mahnito guglaju termin ‘prodaja yeezyca‘ pokušavajući shvatiti trebaju li ih prodati sada ili čekati da im cijena u oglasnicima skoči.

Guglanje adidasovih tenisica proizvedenih u suradnji s američkim reperom, prema podacima Celeb Tattlera koji prati pretraživanja i kupovne navike na internetskim trgovinama, jučer je bilo šest puta veće nego dosad.

image

Kanye West više nije milijarder

BLITZ PICTURES/SHUTTERSTOCK

Točnije, povećalo se 581 posto u odnosu na prethodno razdoblje, što jasno pokazuje da će njihova cijena, jednom kad ih više ne bude moguće nabaviti, odletjeti u nebo i imati kolekcionarsku vrijednost.

image

Svi ih žele

ADIDAS PRESS

Prekid suradnje s Kanyeom Westom pogodio i njemačkog proizvođača obuće, pa prve procjene Adidasa o gubitku kompanije do kraja kalendarske godine zbog okončanja posla s američkim reperom iznose 246 milijuna dolara.

image

Nije mu do smijeha

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Yeezyjice su inače omiljena obuća brojnih zvijezda: nose ih Gigi Hadid, Justin Bieber, Brooklyn Beckham, Chiara Ferragni, Jada Pinkett Smith, Lorde, Jaden Smith, Jonah Hill i brojni drugi.

Linker
17. travanj 2024 17:34