POGLEDAJTE VIDEO

Mario Petreković o prvoj suradnji s Glorijom: ‘Ne kažem da sam ja dao ime časopisu, ali...‘

Komičar i voditelj prisjetio se svojih suradnji s Glorijom te otkrio kako s najutjecajnijim ženskim magazinom ima velike planove.

Komičar i voditelj Mario Petreković uvijek je raspoložen za šalu i dobru zabavu, te se nerijetko nađe u centru pozornosti gdje god da se pojavi. Tako je i na velikom Glorijinom partyju povodom redizajniranog izdanja bio jedan od upečatljivijih gostiju, pobrinuvši se da nasmije i oraspoloži baš svakoga s kime se susreo.

Redakcija Glorije s Marijem je surađivala mnogo puta - s njime smo razgovarali o glazbi, modi i roditeljstvu, a jednom prilikom skuhao nam je i svoj slavni "Krivolovački gulaš". Ovog puta, pobrinuo se da nas još jednom nasmije.

image
MARKO MIŠČEVIĆ/CROPIX

"Mislim da je moja prva suradnja s Glorijom bila prije dvadeset godina. Još se tada zvala Glorio, imala je muško ime, onda sam ja predložio Gloria. Rekli su mi - ‘Tako je, bravo!‘ i to je ime ostalo. Da ne kažem sad da sam ja dao ime tom časopisu, ne bih se htio razbacivati jer volim biti skroman, ali da - Gloria, to sam ja. Razmišljali su i o imenu Viktorija, ali rekao sam im ‘Nemojte, Gloria je bolje‘, našalio se u svome stilu Petreković. Svoju suradnju s Glorijom opisao je kao "višeslojnu" i otkrio kako s najutjecajnijim ženskim magazinom ima velike planove.

image
MARKO MIŠČEVIĆ/CROPIX

"Krenuli smo iz garaže, sad smo negdje na trećem katu, ali ima još katova tako da smo si ostavili prostora za još veće suradnje. Trebao bih postati član uprave, o tome se malo zna, neka ostane između nas. Upravo sam to sad saznao od uprave!", rekao je kroz smijeh.

Linker
05. travanj 2024 15:57