Puštena na slobodu

Nakon uhićenja, oglasila se i mama: ‘Severina nije kriva!‘

Nakon saslušanja u Heinzleovoj, pjevačica je puštena na slobodu, a pružena joj je i liječnička pomoć.

Tijekom današnjeg dana splitska pjevačica Severina po nalogu splitske policije privedena je na zagrebačkom aerodromu, a u poslijepodnevnim satima dovedena je na informativni razgovor u Policijsku postaju u Heinzelovoj ulici u Zagreb gdje je dala iskaz zbog incidenta koji se dogodio nešto iza ponoći u noći s ponedjeljka na utorak u stanu njezine majke Ane u Splitu.

Naime, kako smo pisali, u ranojutarnjim je satima došlo do fizičkog obračuna između naše pjevačice i njezine sestre Marijane Popović, koja je pjevačicu nakon toga prijavila policiji. Njih dvije su se navodno, prijavila je Severinina sestra policiji, žestoko hrvale i šamarale, i to doslovno po cijelom stanu. Nakon toga, rekao je izvor za Jutarnji list, Severina je napustila majčin stan, a Marijana je počela lupati na vrata stanarima te zapomagati i bacati se po stubištu kako bi se samoozlijedila, nakon čega je potražila liječničku pomoć.

image

Severina Vučković ima ozlijede na licu

PRIVATNI ARHIV
image

U incidentu je stradao i mobitel

PRIVATNI ARHIV

Zbog nanesenih tjelesnih ozljeda i zato što se nije osjećala dobro, rekao je Severinin odvjetnik Mate Matić za RTL, i pjevačica je potražila liječničku pomoć nakon uhićenja u zagrebačkoj zračnoj luci.

"Činjenica je da i Severina ima povrede, vidjet ćemo sutra kad vidim te ozljede hoćemo li i mi podnijeti prijavu protiv njezine sestre", rekao je Matić.

image

Ozljede na rukama Severine

PRIVATNI ARHIV
image

Ozljede na rukama Severine

PRIVATNI ARHIV

A nakon incidenta, oglasila se i Severinina majka, koja je također bila u stanu kada su se sestre sukobile.

"Severina nije kriva! Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala, nije joj prvi puta da prijavljuje sestru!" izjavila je Ana Vučković za Večernji list.

image

Severinin bivši suprug Igor Kojić, sestra Marijana Popović, majka Ana i Severina

CROPIX

Sada policija treba utvrditi radi li se o lakim ili teškim tjelesnim ozljedama te ima li osnove za kazneno djelo obiteljskog nasilja, a krajnju odluku o slučaju, ako dođe do suda - donijet će sud. Hoće li prijave biti podnesene protiv obje sestre Vučković, doznat ćemo u narednim danima.

Inače, majka je Severini od prvog dana bila velika podrška nakon razlaza s Milanom Popovićem i sagom oko skrbništva nad njihovim sinom.

Linker
24. travanj 2024 20:50