Svi u crnom

Velika galerija: Konstrakta dominirala MAC Awardsom, a Jelena Rozga oduševila haljinom

Glazbeni događaj koji je okupio brojne glazbenike iz cijele regije u prvoj je večeri nagradio najbolje glazbenike.

Najveći regionalni glazbeni događaj MAC Awards pohodili su glazbenici iz cijele regije, a nagrađeni su i brojni naši umjetnici. Music Awards Ceremony (MAC), prešao je pola puta, naime ova je dvodnevna ceremonija zakazana za 25. i 26. siječnja u beogradskoj Štark Areni. Prve večeri dodijeljeno je 15 nagrada po raznim kategorijama, a naš Tonči Huljić bio je dio voditeljskog para dodjele te je uz Jelenu Gavrilović vodio raskošnu ceremoniju.

image

Jelena Rozga i Saša Matić su nastupili

CROPIX

Prva koja je te svečane večeri nagrađena je Sajsi MC, trudna reperica dobila je MAC nagradu za pjesmu "Ringe ringe jaja", koja je proglašena za najbolju hip hop pjesmu. Druga nagrada pripala je Niki Turković za najbolju alternativnu pop pjesmu.

Baš kao i Nika, ni Jelena Rozga nije otišla praznih ruku, u kategoriji zvanoj "kolaboracija" MAC nagradu dobili su Rozga i Saša Matić za pjesmu "Ti i ja".

image

Jelena Rozga

CROPIX CROPIX

Dobitnik u kategoriji najbolji koncert godine je Petar Grašo, a našeg je pjevača na svečanost dopratila njegova supruga Hana Huljić Grašo. S mladim bračnim parom bila je Hanima majka Vjekoslava te njihova vjenčana kuma Domenica Žuvela.

image

Domenica Žuvela

CROPIX

Nagradu zvanu Golden MAC dobila je umjetnica koja je uvelike obilježila prošlu godinu Ana Đurić Konstrakta. Svojom pjesmom "Umjetnica mora biti zdrava" nije osvojila samo državno natjecanje za pjesmu Eurosonga, već je zaludjela cijelu regiju, ali i ostatak svijeta. Bila je to definitivno njena godina te je ovu nagradu ponosno ponijela doma.

image

Za primanje nagrade se presvukla

INSTAGRAM KONSTRAKTA

Tko je sve došao na prvu večer MAC nagrada, pogledajte u galeriji:

Linker
20. travanj 2024 10:07