LEŽERNO I ELEGANTNO

Zanimljivo modno izdanje Anice Kovač: Statement čizme u fokusu

Pjevačica Marija Mirković, nekadašnja članica benda Frajle, u srijedu navečer u zagrebačkom klubu Kontesa predstavila je dva nova albuma. Na promociju je i došla Anica Kovač koja nas je oduševila u spoju ležernog i elegantnog.

Anica Kovač, Vanna, Iva Todorić, Mia Dimšić i Nika Antolos samo su neke od poznatih dama koje su stigle na zagrebačku promociju pjevačice Marije Mirković. Naime, nekadašnja članica benda Frajle u klubu Kontesa predstavila je čak dva nova albuma - „Ja sam Marija“ s autorskim pjesmama te „I to sam ja“ s obradama,

image

Marije Mirković predstavila je čak dva albuma

VANESA PANDZIC CROPIX
image

Mia Dimšić došla je podržati kolegicu

VANESA PANDZIC CROPIX
image

Iva Todorić na promociju je došla s prijateljicom

VANESA PANDZIC CROPIX
image

Ivana Vrdoljak - Vanna je spojila ružičasti kaput i hit čizme do koljena

VANESA PANDZIC CROPIX

I dok se Vanna odlučila za statment kaputić u ružičastoj boji i uske čizme iznad koljena, Iva Todorić odabrala je spoj maslinastozelene i crne uz zanimljivu zelenu baršunastu torbicu.

Anica Kovač koju neko vrijeme nismo vidjeli na društvenim događanjima, sjajno je spojila elegantan i ležeran stil. Gore je nosila Sandro zeleno crnu crop jaknu od tvida sa zlatnim gumbima. Crnu dolčevitu i hlače upotpunila je crnim combat čizmama do koljena na vezanje. Anica je definitivno odlično spojila eleganciju s ‘opasnim‘ lookom kojeg pomalo daju ove statment čizme.

image

Anica Kovač

VANESA PANDZIC CROPIX

Bivša prva pratilja Miss svijeta, u posljednje vrijeme nije puno pred kamerama. No, ovo ljeto se pojavila u spotu za pjesmu „Pitali me anđeli” sastava„Rišpet”. U spotu osim Anice se pojavljuju i njezine dvije kćeri - Leticija i Viktorija. Bivša manekenka i njezin suprug Robert, imaju još i sina Marka. Najstarija kći Leticija, zaljubljenica je u modu pa je predstavila svoje navijačke trenirke za muškarce i žene.

Linker
24. travanj 2024 10:30