JOSIP MOLER/CROPIX
promjene

Gold FM više ne postoji: Ima novo ime, a puštat će Mišu Kovača, Matu Bulića, Maju Šuput...

Nakon Narodnog radija, danas je u prošlost otišao Gold FM. Na frekvenciji 94.9 MHz, na kojoj se dosad emitirao, od danas se može čuti Happy FM.

"Glazba koju toliki vole napokon je dobila radijski dom kakav zaslužuje", poručila je Kristina Brčić, direktorica Happy FM-a, prvog radija u zemlji koji pušta isključivo hrvatsku zabavnu glazbu.

Uz vrhunsku produkciju, nizat će se hit za hitom. "Ako me ostaviš" Mate Miše Kovača, "Amnezija" Maje Šuput, "Nesretnik sam od rođenja" Zlatka Pejakovića, "Ajde, ajde zlato moje" Severine Vučković, "Maslačak" grupe Magazin, "Moja Hercegovina" Mate Bulića, "Kada žene tulumare" Joška Čaglja Jole, "Ima li nade za nas" Dražena Zečića i Anđele Kolar samo su neki koje će slušatelji moći čuti u eteru Happy FM-a.

"Pravi festival hitova… Čim ih krenete nabrajati, jasan je golemi potencijal Happy FM-a. Na njihov spomen odmah krene melodija u glavi, ljudi počnu pjevušiti. Naše višemjesečno istraživanje tržišta samo je dodatno potvrdilo ono što smo već znali – domaća zabavna glazba ima itekako veliku publiku, njezina popularnost nije uopće upitna ni kod mlađih generacija, i vrijeme je da dobije platformu koja će je predstaviti na najbolji mogući način. Ovo je moderni radio s našim najvećim hitovima", pojasnila je Brčić i otkrila da imaju velike planove.

Iako je u prvom planu zabava uz obilje glazbe i vrlo bliski kontakt sa slušateljima, Happy FM ima još jednu misiju – pokrenuti još jači razvoj zabavne glazbene scene.

"Redovito će nam u goste stizati najveća imena zabavne glazbe, ali je priča puno šira. Osigurat ćemo prostor i za mlade autore i izvođače, kao i one koji su tijekom godina neopravdano pomalo pali u zaborav. Bit će to novi impuls, vjetar u leđa zabavnjacima i vjerujem da ćemo zajedno publici predstaviti još puno novih hitova", dodali su s radija.

Organizirat će i Happy fest u sklopu kojega će neka od najvećih imena domaće zabavne glazbe prvi put u povijesti udružiti snage i nastupiti u najvećoj hrvatskoj dvorani – Areni Zagreb, koja će se 9. prosinca pretvoriti u najveći klub u Europi, s dvije pozornice i mnoštvo stolova između njih. Bit će to ujedno i velika proslava pokretanja Happy FM-a.

Linker
17. srpanj 2024 05:45