Haily Jade

 HAILY JADE, EMINEM
Dan iz snova

Vjenčanje kao iz bajke: Eminemova kći udala se za poduzetnika na čarobnoj ceremoniji

Iako još ima mlađu kćer i sina, reper nikad nije krio da mu je Hailie Jade ljubimica koju spominje u brojnim pjesmama.

Iako još ima mlađu kćer i sina, reper nikad nije krio da mu je Hailie Jade ljubimica koju spominje u brojnim pjesmama.

Američki reper Eminem doživio je dan od kojeg "strepe" mnogi angažirani očevi: njegova starija kćer, 28-godišnja influencerica i voditeljica podcasta "Just A Little Shady", Hailie Jade s kojom je izgradio blizak, ali i vrlo zaštitnički odnos, udala se za odabranika, američkog poduzetnika Evana McClintocka, izvršnog direktora tvrtke za razvoj softvera Scout. Vjenčanje je, kako otkriva TMZ, održano ovog vikenda u luksuznoj rezidenciji namijenjenoj organizaciji takvih prigoda, u Greencrest Manor u Michiganu, a tek vjenčani par pohvalio se radosnom viješću na društvenim mrežama.

"Nismo mogli tražiti bolju, ljepšu proslavu. Proliveno je puno suza radosnica, bilo je mnogo smijeha i ljubavi. Evan i ja osjećamo zahvalnost zbog članova obitelj i prijatelja koji su doputovali na vjenčanje da nas podrže i postanu dio novog poglavlja u našim životima", objavila je mladenka. Za jedinstvenu priliku izabrala je vjenčanicu sirena kroja koja se širi u raskošnu "kaskadu" volana od tila, s dugim velom. Kosu je podigla u jednostavnu punđu. Profinjenom ljepotom plijenila je poglede prisutnih članova obitelji i najbližih prijatelja, a najponosniji je ipak bio njezin tata Eminem koji obožava svoju mezimicu. Spominje ju u dvadesetak pjesama, od "My Dad‘s Gone Crazy", "Kim", "97 Bonnie & Clyde", "Beautiful", "My Darling" s tim da joj je posvetio hit "Hailie‘s Song".

image

Haily Jade

HAILY JADE, EMINEM

Dodajmo i to da je Hailie Jade njegovo najstarije i jedino biološko dijete iz braka s Kim Scott - s kojom se dvaput vjenčao i dvaput razveo. Osim Hailie, usvojili su kćer Alainu, koja je zapravo njihova nećakinja, rodila ju je Dawn Scott, blizanka Kim Scott. Djevojka se prošle godine udala, a reper je s bivšom suprugom usvojio i sina Stevieja.

image

Slavni glazbenik zaplesao je s kćeri na svadbi

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Poznato je i to da je glazbenik, čije je pravo ime Marshall Bruce Mathers III., jako pažljiv otac, obožava svu svoju djecu no Hailie mu je ipak mezimica. Vidjelo se to kad je, odjeven u smoking, zaplesao s kćeri na svadbi. Koliko se moglo razabrati, reper je suspregao suze, ali ne i silnu sreću što je ta prekrasna mlada žena - njegovo dijete. Dodajmo i to da je vjenčanje mladog para uslijedilo poslije zaruka u veljači ove godine, a zajedno od 2016.

Reper nije imao primjedbi na izbor svoje kćeri. U intervjuu Mikeu Tysonu u emisiji "Hotboxin" na Spotifyu kratko je spomenuo da Hailie ima dečka i da joj dobro ide, što su mnogi protumačili kao odobravanje njezinog izbora, prenosi Business Insider.

Iako je vjenčanje bilo intimno, recimo i to kako su na obredu ipak bili glazbenici 50 Cent i Dr. Dre, dugogodišnji Eminemovi prijatelji i suradnici: bili su podrška mladenkinom i potrudili se ostati neprimjetni da baš ništa ne bi svrnulo pozornost prisutnih s vjenčanja i zaljubljenog para.

Linker
07. lipanj 2024 03:00