Već se dugo ne vole

Imamo potvrdu: Šime Vrsaljko zadnjih godinu i pol dana u Madridu živi - sam!

Kako doznajemo, poznati nogometaš i majka njegovog sina Bruna, s kojom je ovoga ljeta trebao proslaviti petu godišnjicu braka, isti krov ne dijele najmanje godinu i pol dana. Kako u Zadru, tako i u Madridu, koji je Šimi drugi dom otkako igra za španjolski klub Atletico Madrid.

U rodnom Zadru Šime Vrsaljka malo je tko iznenađen novim medijskim nagađanjima o njegovom bračnom krahu sa sugrađankom Mateom. Da je 30-godišnji nogometaš već neko vrijeme solo, znaju svi Zadrani koji prate nogomet, a sa cijelom situacijom dobro je upoznato Šimino tamošnje muško društvo.

"Pa to je stara stvar. Matea kod Šime u Madridu nije bila zadnjih godinu i pol dana. Ne treba više ništa reći”, ispričao nam je izvor blizak paru, koji se nije želio osvrtati na to jesu li njih dvoje već i potpisali papire za razvod. No, sigurno je, kaže nam, da njega i Mateu još od kraja 2020. veže samo sin Bruno.

Čitajte i: Mogući problemi ili čuvanje intime? Šime Vrsaljko uklonio sve zajedničke fotografije sa suprugom

Šimino zadarsko društvo tvrdi da njih oboje svoju privatnost nerado dijele čak i s najbližima pa ih ne čudi potez Matee koja je na vrlo suptilan način sada dala do znanja da je njezinom braku s omiljenim nogometašem kraj. Naime, nakon što se neko vrijeme potpuno povukla s društvenih mreža, Matea se jučer vratila na Instagram, ali pod drugim imenom. Umjesto prezimena Vrsaljko, kojeg je prihvatila kad se 2017. udala za Šimu, stavila je prvo slovo imena njihova sina Bruna te godinu njegova rođenja.

Na sličan način kraj njihove ljubavi prije osam mjeseci dao je naslutiti i Šime, koji je lanjskog lipnja sa svog Instagram profila izbrisao sve fotografije sa suprugom. Ubrzo nakon tog njegovog poteza, Matea je nestala s društvenih mreža što je, dakako, potaknulo priče o bračnoj krizi.

image

Šime Vrsaljko i Matea od početka veze su se rijetko pojavljivali u javnosti

LUKA GERLANC/CROPIX

Prema tvrdnjama našeg izvora, problemi u njihovom braku počeli su nekih pola godine prije, a najbolji dokaz je taj što Matea Šimu u Madridu nije posjetila od kraja 2020. Do tada je, pak, Šimu pratila svugdje, otkako je on počeo igrati za inozemne klubove, a Madrid im je bio zadnji zajednički dom.

Iako nisu iznenađeni ovakvim krajem, Šimini prijatelji kažu da im je žao zbog svega jer su njih dvoje dugo zajedno, a Matea je zadarskom nogometašu bila velika podrška na početku karijere.

Naime, ljubavna priča ovog para počela je dok su još oboje bili srednjoškolci. Vrsaljko je već tada sanjao o velikoj nogometnoj karijeri te je otpočetka veze bio posvećen sportu, a Matea ga je u tome oduvijek svesrdno podržavala. Šime je kod atraktivne Zadranke cijenio i njezinu samozatajnost, jer je i on takav, pa svoj privatni život, čak i u danima najveće bračne sreće, nikada nije podijelio s medijima.

image

Matea, tvrde Šimini prijatelji, već duže godinu i pol dana nije bila u Madridu

LUKA GERLANC/CROPIX

Podsjetimo, Šime i Matea, koja se djevojački preziva Kedži, vjenčali su se 24. lipnja 2017., a godinu dana kasnije na svijet je stigao i njihov sin Bruno. Ta 2018. za Šimu je definitivno bila najbolja godina budući da je s Vatrenima na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiju osvojio srebro. Uz sve to, Šime je preko noći postao miljenik nacije, pogotovo žena koje su bile oduševljene njegovim brojnim tetovažama i osebujnim brkovima.

Šimini prijatelji ne žele nagađati razloge raspada njegovog braka, no priznaju da su mu zadnje tri godine bile izazovne. U tom periodu četiri je puta operirao koljeno od čega se dugo oporavljao, a navodno je to bio i razlog zašto ga izbornik Zlatko Dalić nije stavio među prvotimnce za nedavne kvalifikacijske susrete za Europsko prvenstvo.

Čitajte i: Što se dogodilo? Šime i Matea Vrsaljko ljubav su započeli još u srednjoj školi, uz njega je bila u svemu

Kako je tada i sam govorio, u tim najtežim danima jedini pravi oslonac mu je bila upravo Matea.

"I u ovoj dugoj pauzi koja mi slijedi postoji jedna super stvar, a to je da ću biti puno više sa sinom i suprugom. Gledam Brunu svaki dan kako raste, uživam u svakom trenutku pored njega, njegov smijeh odmah mi liječi svaku ranu i podiže raspoloženje", pričao je tada Vrsaljko.

Što se u međuvremenu dogodilo između njega i Matee, da su od voljenih supružnika i najboljih prijatelja postali stranci, koji su ovoga lipnja trebali slaviti petu godišnjicu braka, znaju samo oni. No, da se svojski trude da se njihov sinčić i dalje osjeća okružen roditeljskom brigom i ljubavlju, ne treba dvojiti. Šime je krajem siječnja na svom Instagramu objavio dirljivu fotku s mališanom - na kojoj također više nije imao vjenčani prsten.

Linker
19. travanj 2024 14:59