šuška se

Jedna od najljepših žena svijeta razvodi se od muža, varao ju je kad god je stigao?

Američki model, glumica i spisateljica nakon četiri godine braka skinula je vjenčani prsten i navodno se razvodi od filmskog prducenta Sebastiana Beara-McClarda.

Ako je vjerovati glasinama, ni rođenje sinčića Sylvestra, kojeg su dobili lanjskog ožujka, nije uspjelo spasiti njihov brak.

Američki model, glumica i spisateljica Emily Ratajkowski (31) i filmski producent Sebastian Bear-McClard (41) u veljači su proslavili četvrtu godišnjicu braka, a u lipnju na njezinoj ruci više nije bilo vjenčanog prstena.

image

Lani je dobila sinčića Sylvestra Apollo Beara

KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK

To u prijevodu znači da je brakorazvodna parnica pred vratima i to zato što Emily Ratajakowski više nije mogla podnijeti njegove serijske preljube i afere s drugim ženama, kako je anonimni izvor potvrdio američkom Page Sixu, trač rubrici njujorškog dnevnika New York Post.

Čitajte i: VICTORIA BECKHAM OTKRILA ŠTO SU SVE RADILI U HRVATSKOJ PA PRIZNALA: "MALO PREVIŠE VOTKE..."

A sve je počelo kao ljubavna priča iz bajke. Par se vjenčao nakon svega nekoliko tjedana veze u veljači 2018., a mladenkin dijamantni vjenčani prsten dizajnirali su sami u suradnji s draguljarkom Alison Chemla. Prije tri godine nabavili su psa Colomba, mješanca njemačkog vučjaka i haskija. Lani su dobili sad 15-mjesečnog sina Sylvestra Apollo Beara, čiji je dolazak Emily Ratajkowski najavila u kolumni za Vogeu u kojoj je istaknula da nju i Sebastiana uopće ne zanima djetetov spol te da prije rođenja ne žele znati hoće li dobiti sinčića ili kćerkicu.

image

Emily Ratajkowski i Sebastian Bear-McClard prije tri godine su nabavili psa

MIKE REED/ACE PICTURES/SHUTTERSTOCK

Posljednji put su zajedno u javnosti viđeni proljetos: na francuskoj Azurnoj obali su bili gosti Filmskog festivala u Cannesu, a dobro su se proveli i na vjenčanju svojih prijatelja Arija Emanuela i Sarah Staudinger, nakon čega su se zaputili na odmor u Italiju.

image

Emily Ratajkowski i Sebastian Bear-McClard na dodjeli Oscara 2018.

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Kako sada stvari stoje, zajedno ih na plaži više nećemo viđati, osim ako Sebastian Bear-McClard ne pronađe dovoljno uvjerljive argumente da suprugu uvjeri kako se uistinu - promijenio.

Linker
08. travanj 2024 08:46