Napokon sretna

Katie Holmes ponovno ljubi, na crvenom tepihu pokazala nježnost u zagrljaju s glazbenikom

Poslije prošlogodišnjeg prekida s njujorškim chefom, samouki basist i predavač na Sveučilištu u New Yorku položio je test pred medijima, nije ni trepnuo dok ga je predstavljala na crvenom tepihu.

Nedavna romantična šetnja i poljubac američke glumice Katie Holmes s njujorškim glazbenikom Bobbyjem Wootenom, bili su svojevrsna priprema za gungulu uzvitlanu oko zaljubljenog para na njihovom prvom predstavljanju u javnosti. Kako je samouki basist i broadwayski kompozitor krajem travnja uspješno položio "test" tijekom njihove šetnje u Central Parku, kad ih je razotkrio magazin People (bio je vrlo cool, pravio se da ne vidi paparazze), Katie ga je "bacila u vatru" pred sedmu silu na crvenom tepihu povodom dodjele nagrada za njujorškog pripovjedača godine.

image
DIMITRIOS KAMBOURIS/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Riječ je o događanju neprofitne udruge The Moth koja svake godine nagrađuje najboljeg story tellera i autoritet na kulturnoj sceni. Ovaj put su, na svojoj svečanosti The Moth Ball 25th Anniversary Gala, priznanje dodijelili Davidu Byrneu, bivšem vođi benda Talking Heads. Iako je glazbenik legenda i vrlo aktivan nakon raspada grupe prije tri desetljeća, zvijezde večeri bili su Katie Holmes i njezin novi, jedanaest godina mlađi dečko. On je prvi je muškarac s kojim se pojavila u javnosti otkako je prije godinu dana prekinula s chefom Emilijem Vitolom Jr. Novi odabranik nije naftni nasljednik ni pripadnik financijske elite, već je treći glazbenik u svojoj obitelji.

Nije naftni magnat

Njegov otac i imenjak bio je glazbeni producent i profesor glazbe, a djed je osnovao koralni ansambl Wooten. Odrastao je u Chicagu, a danas gradi karijeru kao predavač na prestižnom Sveučilištu u New Yorku, piše australski Marie Claire. Nastupa i na Broadwayu pa je oguglao na medije - što je bitan preduvjet za uspješnu vezu sa zvijezdom poput Katie Holmes. Njezin bivši nije se mogao nositi s paparazzima koji su ga pratili u stopu. Nije bio oduševljen crvenim tepihom, važnim dijelom njezinog posla, pa ne čudi što su prekinuli. Za razliku od njega Bobby Wooten III. junački se držao pred fotografima u efektnom zelenom odijelu i crnoj košulji. Dakako, svi pogledi bili su upereni u prelijepu Katie, njujoršku modnu ikonu koja je ovaj put izabrala plisiranu kreaciju visokog ovratnika u boji breskve.

image
BROSNYC/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Tko je novi dečko Katie Holmes? Uz jedanaest godina mlađeg našla je sreću nakon razvoda od Toma Cruisea

Nije komentirala kako su se upoznali i hoće li ovaj put biti bolje sreće, no izvor blizak paru kaže da su ih spojili zajednički prijatelji. "Dobro funkcioniraju. Katie je zadovoljna jer ima dečka koji joj je posvećen, a pritom je drag i prema ljudima iz njezinog kruga poznanika“, rekao je izvor Daily Maila. Glumica nema velika očekivanja, ići će korak po korak i vidjeti kamo će ih ljubav odvesti.

Linker
18. travanj 2024 15:33