'Život je let' najnoviji je singl Luke Nižetića.
 Press
#Ostajemdoma

Luka Nižetić: 'Najviše me brinu moje dvije babe u Splitu'

Iz svog osunčanog doma u Zagrebu javio nam se i poznati pjevač, koji dane provodi s psom Chakom, a redovito se putem svih mogućih veza čuje s obitelji i kolegama. Također, savjetuje nam što raditi, a uljepšao nam je dan i jednom divnom pjesmom....

Pjevač iz Splita sa zagrebačkom adresom - Luka Nižetić podržao je kampanju #ostajemdoma. Čitateljima Gloria.hr poručio je i zašto, a o cijeloj situaciji porazgovarali smo s mladim Splićaninom. Kako provodi "izolacijske" dane u društvu psa, s kim se najviše čuje i što planira nakon svega otkrio je u kratkom razgovoru.

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma!

Facebook

Instagram

Twitter

Što ćete raditi narednih dana kod kuće?

Prepustit ću se malim kućnim radostima. Sigurno ću raspremiti ormar, oprati prozore, više vremena provoditi sa svojim psom Chakom, pogledati neke filmove i serije koje su mi promakle, pročitati neku knjigu, možda napisati svoju novu "bucket listu".

S kim se redovito čujete?

Svakodnevno sam na vezi sa svojim roditeljima, kao i sa svojim babama u Splitu, Vjericom i Ružicom, za koje najviše brinem. Večeri su rezervirane i za skype link sa sestrom Petrom, koja je u San Francisku, a najviše me vesele videa mog nećaka Joze koji iz dana u dan raste i već naveliko guguće. Na liniji sam i sa svojom menađericom s kojom trenutno radim na promociji svog aktualnog singla "Život je let", a također sam u pripremama za početak rada restorana "Fabrika", koji bi treba' otvoriti vrata u svibnju, no kako stoje stvari - taj termin će se pomaknuti...

Je li vam dosadno i što tada činite, kako se animirate?

Ako se čovjek okupira stvarima kojega zanimaju onda mu ne može biti dosadno. Izađem s Chakom u šetnju, udahnem svježeg zraka, a kako su sunčani dani "hranim" se što više i vitaminom D.

Što ćete prvo napraviti kad bude sve sigurno za izlazak i kad se stanje normalizira?

Prvo ću prošetati centrom grada, sjesti i popiti kavu na nekoj od terasa kafića, vidjeti se s prijateljima, otići do studija i što prije put Splita vidjeti svoje i nastaviti prema Komiži.

Što vam najviše nedostaje iz vanjskog svijeta?

Kao pravi Dalmatinac, ispijanje kave na suncu, a i nedostaju mi prijatelji s kojima trenutno komuniciram telefonom. Čim završi ova izolacija pakiram se i odlazim u Komižu, a tamo mogu ostati u karanteni do kraja života.

Pročitajte i:

Linker
12. travanj 2024 05:49