Presudile im afere!

Nakon 17 godina braka i troje djece, razvodi se jedan od najslavnijih talijanskih nogometaša

Prema pisanjima talijanskih medija, legendarni nogometaš Francesco Totti ostavio je suprugu Ilary Blasi s kojom ima troje djece: Cristiana, Chanel i Isabel.

Slavni supružnici se, doduše, još nisu službeno izjasnili o razlazu, no kako izvještavaju razni portali u Italiji, u kojoj je ovo vijest mjeseca, Francesco Totti i Ilary Blasi više niti ne dijele isti krov. Miljenik nacije navodno je prije nekog vremena spakirao kovčege i iselio se iz doma, koji je 17 godina dijelio s bivšom televizijskom voditeljicom i njihovo troje djece: sinom Cristianom te kćerima Chanel i Isabel.

Ako je vjerovati nagađanjima, Totti je već i pronašao utjehu. Za sada se samo zna da je riječ o 33-godišnjoj Noemi Bocchi s kojom je viđen u jednom restoranu u Torinu.

No, nekoć jedan od najvećih zavodnika među "azzurima" navodno nije glavni krivac za raspad svog braka.

Talijanski novinari sigurni su da je i Ilary imala ljubavnika, a spominje se jedan od njezini nekadašnjih televizijskih kolega.

image

Francesco Totti i Ilary Blasi vjenčali su se 2005. u Rimu

SHUTTERSTOCK

Dobri poznavatelji privatne situacije nekadašnjeg napadača i kapetana nogometnog kluba Roma tvrde kako je njegov brak već dugo bio na klimavim nogama. U javnosti se o tome počelo pričati lanjskog rujna, kada Ilary nije bila uz supruga na proslavi njegovog 45. rođendana. Atraktivni par do tada je uvijek bio nerazdvojan zbog čega su u Italiji imali poseban status otkako su se vjenčali 2005. nakon nekoliko godina veze.

Totttijevi obožavatelji glavnu krivicu svaljuju na plavokosu Ilary, koja je poznata po svom slobodnijem ponašanju.

Nedavno je tako bez riječi ostavila gledatelje televizijske emisije "Michelle Impossible" kada je voditeljicu Michelle Hunziker, inače bivšu suprugu pjevača Erosa Ramazottija, strastveno poljubila na odlasku iz studija. To čak i nije bio prvi put da je Ilary pred kamerama napravila tako nešto pa se javnost sada s pravom pita tko je između nje i Tottija presudio nekoć uzornom braku.

Linker
19. travanj 2024 16:02