BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Slatko iščekivanje

Baby boom u Hollywoodu: Slavne glumice čekaju prinove

Zvijezda ‘Kuće od karata‘ čeka drugo dijete, dok je Ashley Greene zbog majčinstva karijeru stavila na čekanje.

Zvijezda ‘Kuće od karata‘ čeka drugo dijete, dok je Ashley Greene zbog majčinstva karijeru stavila na čekanje.

Još nije objavila ime svoje 3,5-godišnje kćeri, a potkraj godine stiže još jedna beba u obitelj 39-godišnje američke glumice Kate Mara. Zvijezda Netflixove hit serije ‘Kuća od karata‘, sa suprugom Jamiejem Bellom (36), čestim motovunskim gostom i zvijezdom kultnog filma ‘Billy Elliott‘, nedavno je na svom profilu na društvenim mrežama objavila fotografiju sa znakovitom porukom: "Na ovoj slici nas je troje."

image

Supružnici Jamie Bell i Kate Mara još nisu objavili ime svoje 3-godišnje kćeri

TERMA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ovih dana supružnici su s kćerkom ručali u restoranu Little‘s Dom u Los Felizu, elitne losanđeleške četvrti poznate po mnoštvu barova i restorana, te nekonvencionalnih trgovina, a nakon objeda svoju su djevojčicu počastili specijalnim desertom - šećernom vunom. Kate Mara i Jamie Bell ove godine slave petu godišnjicu braka, a Jamie Bell iz braka s glumicom Evan Rachel Woods (34) ima i sedmogodišnjeg sina Jakea.

image

Kate Mara je nakon ručka kćerkicu počastila šećernom vatom

TERMA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Otprilike u isto vrijeme povećat će se obitelj američke glumice Ashley Greene (35) i njezinog supruga Paula Khouryja, australske televizijske zvijezde, s kojim se vjenčala u ljeto 2018.

image

Ashley Greene blista od sreće u visokoj trudnoći

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ashley Greene proslavila je uloga Alice Cullen u filmskom serijalu ‘Sumrak saga‘, svoju je karijeru zbog trudnoće nakon pedesetak filmskih i televizijskih naslova u proteklih 17 godina - stavila na čekanje. "Roditeljstvo je moj najveći izazov, a uloga majke - najvažnija", izjavila je Greene.

Linker
28. travanj 2024 07:55