Alexa Chung i Tom Sturridge u veljači ove godine na British Vogue and Tiffany & Co.

 RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK
Zapravo ljubav

Britanska ‘it‘ djevojka planira ljetno, cool vjenčanje - jedva čekamo vidjeti haljinu koju će odabrati

Dizajnerica, voditeljica i trendseterica Alexa Chung nakon dvije godine veze zaručila se za glumca Toma Sturridgea - poznatog po vezi sa Siennom Miller s kojom ima kćer.

Dizajnerica, voditeljica i trendseterica Alexa Chung nakon dvije godine veze zaručila se za glumca Toma Sturridgea - poznatog po vezi sa Siennom Miller s kojom ima kćer.

Nakon što su lani krenule glasine da se jedna od omiljenih trendseterica zaručila, sada su njezini prijatelji potvrdili vijesti i otkrili da će se vjenčanje održati ovog ljeta. Alexa Chung i Tom Sturridge planiraju malu, intimnu svadbu s prijateljima, a mnogi s nestrpljenjem čekaju da vide kakvu će vjenčanicu jedna od najpoznatijih britanskih "it" djevojaka odabrati.

image

Tom Sturridge i Alexa Chung

LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

"Alexa i Tom su jako zaljubljeni i uživaju u planiranju otmjenog vjenčanja ovog ljeta. Ne planiraju ništa veliko, već cool party s prijateljima", potvrđeno je za The Sun. Glasine o zarukama krenule su još prošlog ljeta kada je Alexa fotografirana s prstenom za koji su mnogi posumnjali da je zaručnički. Iako je nedavno izjavila kako ne razumije po čemu je brak drugačiji od izvanbračnog odnosa, čini se da je promijenila mišljenje i odlučila svoju vezu sa sinom nagrađivanog redatelja Charlesa Sturridgea ozakoniti.

image

Alexa Chung i Tom Sturridge u veljači ove godine na British Vogue and Tiffany & Co.

RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK

Svoju romansu Alexa i Tom potvrdili su 2022. kada su zajedno stigli na Wimbledon i sjedili iza njegove bivše djevojke, Sienne Miller. Glumica koja je sada u sretnoj vezi s glumcem Olijem Greenom s kojim je lani dobila kćer. Sienna i Tom su i nakon prekida 2015., poslije četiri godine veze, ostali u odličnim odnosima pa ga glumica često naziva najboljim prijateljem, a odlično se slažu i zbog kćeri Marlowe koja je odlično prihvatila Alexu.

image

Alexa Chung i Tom Sturridge i Sienna Miller s Olijem Greenom na Wimbledonu 2022. godine

JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK

"Stvarno sam sretna zbog njih, kao i Marlowe koja često kući donese odjeću koju joj Alexa posudi", otkrila je Sienna koja se s Tomom razišla jer navodno nisu imali iste želje za budućnost. On je želio brak i više djece, dok ona nije.

Linker
02. svibanj 2024 11:36