Novi broj Glorije u prodaji

Leona Paraminski o povratku glumi nakon 4 godine, Larisa Lipovac otkriva beauty tajne, a Katarina Vrenc gastro igre

Ne propustite novi broj Glorije u prodaji od četvrtka, 2. svibnja.

Ne propustite novi broj Glorije u prodaji od četvrtka, 2. svibnja.

U novom broju magazina Gloria donosimo razgovor s glumicom Leonom Paraminski koja je zbog uloge u seriji "Kotlina" Danisa Tanovića preokrenula cijeli svoj život pa se iz Santa Barbare, gdje živi sa suprugom Tinom Komljenovićem i kćerkicom Liv, privremeno vratila u Hrvatsku i trenutačno živi na relaciji Sarajevo-Zagreb.

"Igram Tanju, bivšu suprugu glavnog lika kojeg tumači Feđa Štukan. U ovoj sezoni postoje tri važne ženske uloge koje su zbilja bogate. Tanja je žena s ovih prostora, ali i žena koja živi u Oslu posljednjih 20 godina", otkrila nam je detalje jedna od naših najpoznatijih glumica koja, iako višestruko nagrađivana, nikada nije povjerovala u svoj zvjezdani status. Tragom zvijezda, u novom broju došli smo i do zvijezde naše gastro scene - Katarine Vrenc, koja svojim kulinarskim idejama privlači goste u Sopal u kojem je fokus na zabavnom objedovanju. Ona je s nama podijelila i dva recepta - onaj za dagnje te za cheesecake s jagodama.

U novom broju donosimo i beauty priču s Larisom Lipovac Navojec koja nam otkriva kako se znakova starenja rješava pomoću prirodnijih metoda - anti-age masaže te tretmana na bazi algi. Uz to ne propustite putopis po Južnoj Americi, gdje nas vodi produkt dizajnerica Mia Vučić, veliku priču o legendarnoj švedskoj grupi ABBA te razgovor s Mirnom Zidarić koja obilježava tri desetljeća karijere i braka.

image
GLORIA PRODUKCIJA
Linker
02. svibanj 2024 11:26