NASH/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Sretna vijest

Lindsay Lohan je trudna, sa suprugom Baderom čeka prvo dijete

Glumica je na Instagramu objavila slatku fotografiju bijele benkice preko koje je napisala: Coming soon... (Dolazi uskoro).

Glumica je na Instagramu objavila slatku fotografiju bijele benkice preko koje je napisala: Coming soon... (Dolazi uskoro).

Glumica Lindsay Lohan je trudna, sretnu je vijest objavila na Instagramu. U svojoj 36. godini zvijezda filmova „Opasne djevojke” i „Najluđi radio show” i njezin suprug, financijski stručnjak Bader Shammas, čekaju njihovo prvo dijete.

Lindsay je objavila slatku fotografiju bijele benkice preko koje je napisala: Coming soon... (Dolazi uskoro). U objavi je napisala: „Blagoslovljeni smo i uzbuđeni” i za one koji možda nisu shvatili dodala emojie bebe, bočice, srca i sklopljenih ruku. Nije otkrila u kojem je mjesecu trudnoće niti je dala naslutiti spol bebe.

Glumica i financijer vjenčali su se početkom srpnja, nakon što je ona objavila zaruke nizom fotografija na Instagramu u studenome 2021. „Moja ljubav. Moj život. Moja obitelj. Moja budućnost”, napisala je tada. Nije krila koliko je sretna što je pronašla muškarca koji joj je „najbolji prijatelj i koji joj uzvraća ljubav”. Koliko je poznato, Bader je iz Kuvajta, studirao je u SAD-u, Lindsayin je vršnjak, a upoznali su se u Dubaiju. Za zaruke nije škrtario – pitanje je potkrijepio šestokaratnim dijamantnim prstenom kuće Harry Winston, izrađenim po narudžbi i vrijednim oko 250.000 dolara. „Svaka bi se žena trebala osjećati ovako”, komentirala je Lindsay svoju sretnu vezu.

Nekoć je Lindsay bila poznatija po problematičnom ponašanju nego po ulogama. Već kao trogodišnjakinja postala je dječji model, a prvi se puta pojavila na filmu s 12 godina u „Zamci za roditelje”. Vrlo mlada postala je popularna i snašli su je problemi s kojima se susreću mnoge mlade zvijezde. Postaje ovisna o drogi i alkoholu, a nakon prometnih nesreća koje je skrivila u pijanom i drogiranom stanju završila je na dva tjedna u zatvoru. Odlazi na odvikavanje i s vremenom se uspijeva izvući iz pakla ovisnosti. Kratko se posvetila glazbenoj karijeri, potom glumi i u kazalištu. Posljednjih godina ne snima puno, a sada će još i manje, jer u prvi plan dolazi obitelj.

Linker
10. svibanj 2024 15:37