Nina Badrić

 PRESS
Drugačiji zvuk

Nina Badrić objavila novi singl, pohvale ne staju: "Kad te trnci prolaze od početka do kraja"

Jedna od najvećih pop zvijezda ovih prostora dala je svojim brojnim obožavateljima trostruki razlog za slavlje - najavila je novi singl, novi album i koncert karijere u Areni Zagreb.

Jedna od najvećih pop zvijezda ovih prostora dala je svojim brojnim obožavateljima trostruki razlog za slavlje - najavila je novi singl, novi album i koncert karijere u Areni Zagreb.

Jedna od najpopularnijih pjevačica ovih prostora, Nina Badrić objavila je novi singl #onokad kojim najavljuje novi studijski album te spektakl u Areni Zagreb koji će biti održan 30. studenog ove godine. Nina je s uzbuđenjem čekala objavu ovog singla koji je za nju osobno bio veliki izazov. "Pjesma #onokad je jedna od onih pjesama koja je nastala u jednom dahu, barem tako kaže autor Ante Pecotić. Svidjela mi se na prvo slušanje jer je donjela opet jedan novi izazov za mene te me odmaknula od do sada poznatih melodija, a producent i aranžer Srđan Kurpjel dao joj je sjajno svjetsko ruho.

Mislim da uvijek treba ići korak dalje i eksperimentirati s novim zvukom. #onokad je za mene bila izazovna pjesma ne toliko vokalno koliko produkcijski jer mislim da je ona najbolji pokazatelj albuma “Onokad” koji nosi jednu širinu pjesama različitog stila i produkcije. Okupila sam sjajne producente i svatko od njih je dao svoj pečat: Srđan Kurpjel, Miro Buljan, Enes Tvrtković, Zvonimir Dusper, Mahir Sarihodžić i Filip Miletić su stvorili zajedno sa mnom jednu lijepu priču", rekla je glazbenica koja je za svoj novi singl dobila samo pohvale od vjernih obožavatelja.

"Pjesma dostojna Nine i Nina dostojna pjesme! Ježim se", "Kakva pjesma. Kakav spot. Kakva žena. Predivno sve", "Konačno tekst koji zaista vrijedi", " Ono kad te trnci prolaze od početka do kraja pjesme", samo su neki od komentara ispod pjesme.

#onokad najavljuje Ninin novi, dugoiščekivani album, a otkrila nam je i što njezina publika od njega može očekivati. "Novi album je gotov. Sretna sam što sam ga završila i nadam se da će ga publika zavoljeti kao i sve prethodne. Mislim da ima širinu, na njemu je puno novih pjesama koje su i "stara” i "nova" Nina. Ja sam ga u svojoj glavi podijelila na tamnu i svijetlu stranu kao što je i život pa su i pjesme takve. Birala sam pjesme bez kalkulacije u odnosu na trendove koji danas vladaju, a i sama sam autor par pjesama. Pjesmu ćemo puštati jednu za drugom jer bih voljela da publika ima barem malo vremena poslušati pjesmu po pjesmu, a u cijelosti ćemo ostatak albuma objaviti iduće godine u drugom mjesecu", dodala je pjevačica.

U hitu #onokad, pjesmama s novog albuma, ali i brojnim drugim Nininim bezvremenskim hitovima publika će imati priliku uživati 30. studenog ove godine na velikom spektaklu u zagrebačkoj Areni kojeg Nina naziva najvećim koncertom svoje karijere.

image

Nina Badrić

PRESS
Linker
20. lipanj 2024 12:57