Srđan Sandić
Gloria x Croatia FILM

Pogledajte kako smo u dvije minute ispričali 30 godina najutjecajnijeg ženskog magazina

Tri desetljeća Glorije obilježili smo kratkim videom u režiji Željka Zime gdje su glavne uloge imali baletni prvaci - Iva Vitić Gameiro i Guilherme Gameiro Alves.

Tri desetljeća Glorije obilježili smo kratkim videom u režiji Željka Zime gdje su glavne uloge imali baletni prvaci - Iva Vitić Gameiro i Guilherme Gameiro Alves.

Dan kao svaki drugi dan, izgledalo je na početku našeg druženja. Međutim, ovaj je bio obojen svježinom i veseljem, hodanjem po oblacima, glamurom starog Zagreba, veseljem gotovo pa dječje, neobuzdane igre. A sve zbog naših najistaknutijih baletnih umjetnika. Znate kako se u baletnom svijetu kaže? Parafrazirat ću - pravi muškarci u zrak ne moraju dizati utege, oni (od sreće i zbog zdravlja) dižu svoje partnerice. Istina je to za svakog baletana ponaosob. Pogotovo za našeg glumačkog gosta iz Portugala.

Naime, bračni i profesionalni par Guilherme Gameiro Alves i Iva Vitić Gameiro, baletni su par čije djelovanje kreira naš dojam baleta Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu. Upoznali su su u Portugalu, a profesionalni i privatni život nastavili u Ivinom rodnom gradu. Oni su perfect match, zabavni, uvježbani, i privatno sjajno “iskoreografirani” jer su nedavno postali i roditelji.

Svaka je minuta odjednom postala važna, a o iznimnoj važnosti vremenske preciznosti naučili su odavno, kroz svoje baletno obrazovanje.

image
Srđan Sandić

Dvoje iznimnih umjetnika pozvali smo da nam filmski pomognu predočiti slike odnosno obrise, kadrove ljubavi, nježnosti, glamura koje i sami konzumiraju, a kojima i kroz koje govorimo kroz naša tiskana i web izdanja. Zanesenost, zdravlje, strast krovne su teme svih naših tema. Što radi slavni par kada se nađe u hotelu pred premijeru? Priprema se, pleše, ljubi, veseli….

redatelj Željko Zima

producentica Una Zima Akrap

glavni snimatelj Jure Cukar

snimatelj Davor Pongračić

šminka Seka Kožul

styling Barbara Repe

frizura PRIMEvision SALON

Linker
12. lipanj 2024 11:16