rosalia alejandro

 PROFIMEDIA
TUŽALJKA

Prekid kao inspiracija: Bivši dečko popularne Rosalíje objavio pjesmu povećenu njoj

Trogodišnja veza Španjolke i Portorikanca ipak je doživjela kraj samo četiri mjeseca nakon objave zaruka. Da između njih dvoje nema zle krvi potvrdio je Rauw neočekivanom pjesmom posvećenoj Rosalíji.

Trogodišnja veza Španjolke i Portorikanca ipak je doživjela kraj samo četiri mjeseca nakon objave zaruka. Da između njih dvoje nema zle krvi potvrdio je Rauw neočekivanom pjesmom posvećenoj Rosalíji.

Nekoliko tjedana nakon prekida trogodišnje veze, portorikanski pjevač Rauw Alejandro objavio je pjesmu posvećenu bivšoj zaručnici, španjolskoj pjevačici Rosalíji. U pjesmi “Hayami Hana” nabraja "stvari koje želi skinuti sa srca" nakon prekida.

Rauw u nekoliko stihova govori kako voli Rosalíjine mane i kvalitete te implicira da je Španjolka inicirala prekid što za njega nije bila opcija. "Ne krivim te. Život kakav živimo nije za svakoga: tisak, društvene mreže, pritisak javnosti, biti daleko jedno od drugog je najteže” samo su neki od stihova ove tužaljke. Kroz stihove otkriva i da bi dao svu slavu i uspjeh samo da se može "ponovno probuditi pored nje".

Nagađanja da je par prekinuo zbog prevare Rauw je negirao stihovima: “Ja sam mnogo toga, ali nisam varalica, uvijek je imala lozinku mog telefona”. U posljednjem stihu pjesme, Rauw je Rosalíji poželio sve najbolje i poručio da će sigurno osvojiti Grammyje, a ljudi će o njezinoj umjetnosti učiti u školama.

Prošlog mjeseca magazin People izvijestio je o raskidu zaruka nakon samo nekoliko mjeseci. Rosalíja i Rauw Alejandro zaruke su potvrdili u ožujku ove godine u spotu zajedničke pjesme “Beso”, a istog su mjeseca u intervjuu za Billboard otvoreno pričali o svojoj vezi i što su naučili jedno od drugog - bile su to sam riječi hvale.

People je također pisao da su pjevači, usprkos ljubavi i poštovanju koje osjećaju jedno prema drugome, uzajamno raskinuli zaruke. Rauw je prekid zaruka potvrdio na Instagramu krajem srpnja, a dan nakon njega prekid je potvrdila i Rosalía.

Linker
18. svibanj 2024 08:15