PROFIMEDIA
Nova šansa za ljubav

Shawn Mendes i Camila Cabello ponovno viđeni zajedno: Izgledaju sretniji nego ikad

Veza glazbenog para Shawna Mendesa i Camile Cabello sve je snažnija otkako su prvi put viđeni kako razmjenjuju poljupce u travnju na glazbenom festivalu Coachella.

Veza glazbenog para Shawna Mendesa i Camile Cabello sve je snažnija otkako su prvi put viđeni kako razmjenjuju poljupce u travnju na glazbenom festivalu Coachella.

Samo mjesec dana nakon što su ljubavi dali novu šansu, par koji se razišao u studenom 2021. nakon dvije godine veze, izgledao je sretniji nego ikad držeći se za ruke tijekom šetnje ulicama New Yorka.

Ovaj snimljeni trenutak dolazi nekoliko tjedana nakon što je izvor za Daily Mail otkrio da je par u tajnoj vezi već tjednima i da je period od 18 mjeseci tijekom kojeg nisu bili zajedno bila idealna prilika da shvate koliko je njihova ljubav posebna.

Par je prvi put potaknuo nagađanja o pomirbi prošli mjesec na glazbenom festivalu Coachella gdje su razmjenjivali poljupce. Nedugo poslije opet su viđeni kako se drže za ruke u kalifornijskom gradu Venice.

image
PROFIMEDIA

Shawn i Camilla započeli su vezu u srpnju 2019. godine, a na početku pandemije su uselili u zajednički dom. Kako tvrde izvori, u tom razdoblju su se previše fokusirali na vezu, a ne na glazbu koja je zapravo njihova najveća ljubav. Prekinuli su uoči Božića 2021. godine i šokirali obožavatelje.

Osam mjeseci nakon prekida, Camila je započela vezu s Austinom Kevitchem, CEO-om dating aplikacije Lox Club. Za razliku od veze sa Shawnom, tu je vezu držala dalje od očiju javnosti, a krah je doživjela prije par mjeseci. Shawn je u međuvremenu viđen na nekoliko spojeva s različitim ženama. Nedavno ga se povezivalo s 51-godišnjom kiropraktičarkom Jocelyne Miranda, ali uspostavilo se da su samo bliski prijatelji.

image
PROFIMEDIA

Izvor za Daily Mail otkrio je da unatoč novim vezama, Shawn i Camila gajili su osjećaje jedno prema drugom. "Shawn je neprestano uspoređivao druge cure s Camilom, a ona je svoju vezu s Austinom neprestano uspoređivala s onom kakvu je imala sa Shawnom", rekao je izvor.

Linker
12. lipanj 2024 15:53