Sienna Miller i Oli Green

 STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK
15 godina razlike

Sienna Miller o vezi s 27-godišnjim glazbenikom: "Nisam se zamišljala s mlađim, teško mi je to palo"

Glumica i manekenka u vezi je s Olijem Greenom, a par je krajem prošle godine dobio djevojčicu.

Glumica i manekenka u vezi je s Olijem Greenom, a par je krajem prošle godine dobio djevojčicu.

Britanska glumica i manekenka Sienna Miller progovorila je o ljubavi s kolegom Olijem Greenom. U intervjuu za Harper‘s Bazaar 42-godišnja glumica i manekenka otkrila je da je njihova romansa planula sasvim slučajno i to nedugo nakon njihovog prvog susreta na zabavi povodom Noći vještica. Da će se zaljubiti u Olija, uopće nije očekivala, između ostalog i zbog velike razlike u godinama koja ih dijeli.

"Definitivno nisam očekivala da ćemo nas dvoje završiti zajedno, bio mi je premlad, ali onda sam se vrlo brzo ipak zaljubila u njega. Nikada razmišljala o tome da bih mogla imati mlađeg partnera. Zapravo mi je sve to dosta teško palo", iskrena je bila Miller koja je u vezi s 27-godišnjim glazbenikom, a pritom dodaje kako ju je iznenadilo koliko je zapravo ugodno biti s mlađim partnerom.

"Postoji razlika u načinu na koji ta generacija muškaraca poštuje žene. To je specifično za njega, vrlo je mudar i dobro prilagođen, a vjerujem i cijela njegova generacija. Oni su odrasli uz malo ravnopravnije uvjete. Vidim to kod njegovih prijateljica, kao i kod muškaraca", ističe Sienna.

Par je krajem 2023. dobio i svoje prvo dijete, djevojčicu čije ime još uvijek nije poznato. "Osjećam se kao da sam u raju. Bilo je to uistinu katarzično, iscjeljujuće iskustvo", izjavila je Miller netom nakon rođenja kćeri. Iz prethodne veze s glumcem Tomom Sturridgeom od ranije ima i 10-godišnju kći Marlowe.

image

Sienna Miller i Oli Green u vezi su od 2021., a nedavno su dobili djevojčicu

MICHAEL SIMON/SHUTTERSTOCK

"Ona je uistinu čarobna djevojčica, nevjerojatno je koliko se toga nalazi u njezinoj malenoj glavici, već sada", kaže glumica za čiju je drugu trudnoću javnost doznala u kolovozu 2023. kad su je fotografi "uhvatili" na plaži, a na fotografijama se jasno nazirao njezin trudnički trbuh što je bila očita potvrda da u njihovu obitelj stiže novi član.

Priznala je da s glazbenikom nije planirala dijete, ali kako se svejedno u drugoj trudnoći osjeća mnogo bolje i "psihički spremnije" nego što je to bio slučaj s prvim djetetom. Dodala je i kako je njezina kći već neko vrijeme željela dobiti brata ili sestru. S obzirom na to da je po drugi put ostala trudna u 42. godini, u intervjuu se dotakla i kritika zbog svoje kasnije trudnoće. Otkrila je da se često susreće s negativnim komentarima o svojim godinama, ali njih je odlučila ignorirati, a nerijetko se i šali na vlastiti račun.

image

Sienna je nedavno rodila drugo dijete i priznala kako se susrela s predrasudama zbog kasnije trudnoće

BRETT D. COVE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

"Nema mi druge, moram se šaliti. Iako bih uistinu voljela doći do toga da ne osjećam potrebu pravdati se drugima što sam starija mama i što ću dobiti bebu s 42 godine, ne mogu. Šalom zapravo pokušavam ostaviti dojam da se lako nosim s predrasudama", rekla je tada glumica.

Linker
25. lipanj 2024 13:01