Phoebe Dynevor

 PAUL MARRIOTT/SHUTTERSTOCK PAUL MARRIOTT/SHUTTERSTOCK
Dijamant je na ruci

Zaručila se zvijezda Netflixove hit serije, a blagoslov je stigao i od njezine slavne majke

Phoebe Dynevor rekla je "da" svom partneru koji ju iznenadio prosidbom i time se pohvalio na društvenim mrežama.

Phoebe Dynevor rekla je "da" svom partneru koji ju iznenadio prosidbom i time se pohvalio na društvenim mrežama.

Britanska glumica Phoebe Dynevor pokazala je svoj novi zaručnički prsten na zabavi modne kuće Louis Vuitton u Barceloni, na kojoj se pojavila kao jedna od brojnih svjetskih zvijezda koje nisu željele propustiti to događanje. Zvijezda hit-serije "Bridgerton" nedavno se zaručila za svog dečka Camerona Fullera, inače sina holivudskog producenta Brada Fullera, a sada je ponosno pokazala prsten s dijamantom.

image

Phoebe Dynevor

PAUL MARRIOTT/SHUTTERSTOCK PAUL MARRIOTT/SHUTTERSTOCK

Prema pisanju stranih medija Phoebe i Cameron zaručili su se ranije ovog mjeseca, a on je već dobio blagoslov i odobrenje Phoebeine majke, poznate britanske glumice Sally Dynevor. "Moja kći se upravo zaručila... On je prekrasan, jako je divan muškarac. Jako sam, jako sretna. Oduševljen sam, to mi je zapravo uljepšalo godinu", izjavila je Sally za Daily Mail, dodavši da se neće miješati u planove za vjenčanje para i da će im dopustiti da sami odluče što žele za svoj veliki dan. "Da budem iskrena, držat ću se podalje od nje", poručila je.Phoebe i Cameron podijelili su sretnu vijest o zarukama putem Instagrama 13. svibnja, objavivši fotografiju Camerona kako grli iznenađenu glumicu koja je pritom izgledala poprilično iznenađeno.

Iza nje je i veza s američkim komičarom Peteom Davidsonom, koja je potrajala samo pet mjeseci, ali koja je plijenila veliku pažnju javnosti i medija. Zajedno su bili 2021. godine, a The Sun je tada objavio da su se razišli zbog svojih pretrpanih poslovnih rasporeda zbog kojih im je bilo teško naći vremena da se vide.

image

Phoebe Dynevor

PAUL MARRIOTT/SHUTTERSTOCK PAUL MARRIOTT/SHUTTERSTOCK

"Peteova i Phoebina romansa je bila od početka kao pravi vrtlog i bili su predani jedno drugome. No nakon što je neko vrijeme prošlo, postalo je jako očito da će njihova veza funkcionirati. Phoebe je dobila datume za snimanje serije "Bridgerton" u Velikoj Britaniji, a Pete se vratio u Ameriku za rad na emisiji ‘Saturday Night Live‘. On se također mora posvetiti i svom novom filmu "Meet Cute‘ s Kaley Cuoco", ispričali su prijatelji para.

Bila je to vijest koja je rastužila njihove obožavatelje, no Phoebina majka je odahnula jer je joj navodno smetalo što se njezina kći viđa s muškarcem o čijem se ljubavnom životu punom kratkih veza puno pisalo.

image

Phoebe Dynevor

LIAM DANIEL/©NETFLIX/COURTESY EVERETT COLLECTION LIAM DANIEL/©NETFLIX/COURTESY EVERETT COLLECTION
Linker
15. lipanj 2024 15:02