Getty Images/iStockphoto
Idealan zahvat prije ljeta

Precizno oblikovanje linije s minimalnim vremenom oporavka: 'Bez znojenja do savršenog tijela'

Ultrazvučna liposukcija je minimalno invazivan kirurški zahvat kojim se uklanjaju tvrdokorne masne naslage s gotovo svih problematičnih dijelova tijela, ostavljajući kožu zategnutom, a tijelo oblikovanim, uz maksimalno brz oporavak.

Zbog pandemije koronavirusa nikada se nije kasnije krenulo s dovođenjem tijela u fit formu, no nema razloga za brigu da i ovo ljeto ne zablistate u kupaćem kostimu – zahvaljujući najnovijoj tehnologiji liposukcije. Takozvani Vaser Lipo u Hrvatskoj trenutačno izvodi stručni tim poliklinike Milojević, koja je jedna od vodećih na području estetskog oblikovanja tijela, piše magazin Appeal.

– Vaser Lipo je minimalno invazivna liposukcija kod koje se ultrazvučnim valovima ciljano razbijaju samo masne naslage, a ne dira se okolno tkivo. Pored toga, mast je nakon tretiranja ovim ultrazvukom toliko mekana da je moguće vrlo precizno oblikovati stražnjicu, te mišiće na trbuhu i rukama, ali i cijelo tijelo. Upravo je zbog toga ova tehnologija čudesna, odnosno zahvaljujući njoj i bez znojenja u teretani postiže se savršeno oblikovano tijelo – kaže dr. Nikola Milojević, dodajući da je kod liposukcije Vaser Lipo i oporavak mnogo kraći. Primjerice, nakon tretiranja bedara, pacijent se na posao može vratiti već nakon tri dana. Mogući podljevi i modrice prolaze najkasnije dva tjedna od zahvata, a samo u slučajevima kod kojih se nosi steznik, skidanje u kupaći kostim preporučuje se tek nakon mjesec dana.

Osim brzog oporavka, jedna od najvažnijih prednosti Vaser Lipa je što ujedno i zateže kožu, a konačno se mogu tretirati i male zone poput koljena i gležnjeva.

– Starije metode liposukcije i laserske liposukcije su grubi zahvati koji često ostavljaju neravnine, a nakon ove liposukcije čak nema straha ni od viška kože. Dakako, može se tretirati podbradak, ruke, trbuh, leđa, bedra i unutarnje natkoljenice – kaže dr. Milojević. Premda je Vaser Lipo jednako učinkovit i kod osoba koje ne vole tjelovježbu i dijete, Nikola Milojević napominje da je zdrav stil života uvijek najbolja garancija za vitak izgled.

Privatna fotografija
dr. Nikola Milojević, liječnik estetske medicine

– Prije operacije bi bilo poželjno izbjegavati namirnice bogate ugljikohidratima, a nesumnjivo je da će efekt biti bolji uz bavljenje nekim oblikom tjelovježbe. U tom slučaju, rezultati liposukcije će biti trajni – zaključuje dr. Nikola Milojević.

Čitajte i:

Mladost iz vlastite krvi! Pomlađivanje krvnom plazmom bezbolno je i brzo rješenje

Neke žene su si učinile strahotu! 'Ljudi imaju nerealna očekivanja, a i podliježu pritisku okoline

Novi osmijeh za manje od 24 sata: Brza metoda koja učinkovito rješava nedostatak zubi

Tehnika koja se dugo čekala: Korigiranje estetskih nedostataka zuba bez prethodnog brušenja cakline'

Linker
23. veljača 2024 00:26