Tužna vijest

Baš nema sreće: Naša tenisačica Ana Konjuh rastužila obožavatelje objavom

Nakon četiri operacije lakta i 19 mjeseci izvan teniskih terena, sada je pala i slomila fibulu lijeve noge zbog čega je završila na operaciji i morala odustati od Roland Garrosa

Naša talentirana tenisačica Ana Konjuh ove godine baš nema sreće. Nakon što je najavljen njezin meč u prvom kolu Roland Garrosa protiv Simone Halep, Konjuh se oprašta od francuskog Grand Slama prije nego što je uzela reket u ruke.

Naime, trenutno 85. tenisačica na svjetskoj WTA listi, pala je i slomila fibulu lijeve noge te je podvrgnuta operaciji, a duljina oporavka za sada je neizvjesna. O ozljedi je 24-godišnja tenisačica obavijestila svoje fanove na društvenim mrežama.

Iza Ane su čak četiri operacije desnog lakta zbog čega je od tenisa pauzirala 19 mjeseci, a kada se u jesen 2020. vratila na teniske terene, morala je početi doslovno od nule.

Teško joj je bilo nakon tolike pauze ponovno se vratiti u formu, no prošle godine uspjela je ući među 50 najboljih tenisačica svijeta.

image

Ana Konjuh na teniskom terenu

SPORTS PRESS PHOTO/DDP USA/PROFIMEDIA

Prije ove nesreće bila je u nešto lošijoj formi, no s veseljem je očekivala svaki novi meč, pogotovo ovaj na Roland Garrosu. No Ana je mlada, pred njom je još mnogo mečeva, a mi joj želimo puno sreće da što prije stane na noge i krene u nove pobjede.

Linker
13. travanj 2024 02:33