Dogodilo se čudo!

Bivša Miss svijeta imala je 14 spontanih pobačaja pa čudesno zatrudnjela i rodila, liječnici u šoku

Rosanna Davison godinama se borila s neplodnošću te se prošle godine odlučila na surogat majku. Pomoću nje je dobila djevojčicu Sophiju, a onda je čistim čudom ove godinei sama zatrudnjela i dobila blizance!

Nekadašnja Miss svijeta, Rosanna Davison, objavila je divne vijesti. Nakon godina borbe, 36-godišnjakinja je na svijet donijela blizance Oscara i Huga. Prije negoli je dočekala svoje dječake, Rosanna je doživjela čak 14 spontanih pobačaja te je bila uvjerena da neće moći prirodnim putem postati majka.

O borbi s neplodnošću otvoreno je progovorila kada je u studenom prošle godine na svijet stigla kćerkica Sophia, koju su Rosanna i njezin suprug Wes Quirke dobili pomoću surogat majke. Odlučili su se na tu opciju nakon što su im liječnici savjetovali surogat majku kao najbolji način da se ostvare kao roditelji.

Dogodilo se čudo!

No, dogodilo se nešto neočekivano pa godinu dana kasnije Irkinja ima pune ruke ljubavi - nakon djevojčice, stigla su dva dječaka koja je Rosanna začela prirodnim putem, a na svijet ih je donijela u bolnici u Dublinu.

Da je trudna, saznala je dok je svijetom buktala pandemija. "Saznali smo da sam trudna nakon prvog mjeseca lockdowna, tijekom kojeg sam bila opuštenija no ikad. Uživali smo u obiteljskom životu kod kuće i možda je baš to vrijeme bez stresa svakodnevice učinilo razliku", objasnila je Rosanna, koja tvrdi da je možda baš lockdown zaslužan za njezinu čudesnu trudnoću.

Liječnici ne mogu objasniti kako to da je Rosanna u konačnici uspjela zadržati trudnoću i na svijet donijeti svoja dva dječaka!

"Tijekom proteklih godina prošli smo kroz 14 gubitaka trudnoće i prošli kroz pravi izazov prije nego što nam je prošle godine konačno stigla Sophia. Rečeno mi je da vjerojatno nikad neću moći nositi svoju djecu zbog sumnje na disfunkciju imunološkog sustava. Nakon svega, ovo se dogodilo prirodno, dobila sam blizance! Ovo je ostvarenje mojih snova. Moj doktor ne može ponuditi nikakvo medicinsko objašnjenje koje bi objasnilo kako sam zadržala ovu trudnoću. Vjerojatno će to zauvijek ostati misterij", napisala je bivša Miss svijeta na Instagramu i dodala svima koji se nadaju da vjeruju u to da se nekad i čuda događaju.

Linker
20. travanj 2024 12:33