To morate vidjeti

Bloom je dobio opasno dobru konkurenciju: Preslatka Marla osvaja Instagram

Mario Petreković i njegova partnerica Aleksandra Kramberger ponosni su roditelji dvije djevojčice, a komičar im je posvetio poseban profil na društvenoj mreži.

Rođena u digitalno doba, sva djeca imaju šansu postati zvijezde društvenih mreža, a ako se pita njihove roditelje neki to već i jesu. Neki mališani već su naširoko poznati zahvaljujući svojim poznatim roditeljima, pa je tako malo kome promaklo kako je Bloom, sin Maje Šuput i Nenada Tatrinova postao miljenik nacije, no čini se da je dobio najslađu "konkurenciju" u Marli, kćeri poznatog komičara. Mario Petreković i njegova ne­­vjen­čana supruga, stomatologinja Aleksandra Kramberger ponosni su roditelji dvije djevojčice, dvogodišnje Marle i Une, rođene krajem ožujka ove godine. Njihova vesela obitelj ima i vlastiti Instagram profil, kojeg je otvorio tata, a simbolično ga je nazvao "Mario i Tri". Tu naš poznati komičar iz Bjelovara objavljuje urnebesne crtice iz njihova obiteljskog života, u kojima je, mora se priznati, prvorođena Marla ipak najveća zvijezda.

Tata je u javnosti poznat po svojim šalama i forama, no Marlin talent je jednostavno prirodan i gotov svakoga tko zaviri u njihova šaljiva kućna videa nasmijat će do suza.

Marline dogodovštine pogledajte ovdje!

U posljednjem je Mario otkrio kako mu je iznimno teško gledati nogomet. Nogometna intolerancija mu je naziv, a Petreković objašnjava kako mu je teško gledati nogometno prvenstvo uz tri žene.

"U papučama se kradom šuljam, da sve me boli. Samo da bar jedna, nogomet zavoli", u šaljivoj pjesmici je opisao Mario situaciju. Dok Marla na tuti i u suzama protestira da ne želi gledati nogomet, mlađa Una se valja po podu. I dok Mario nagovara djevojčicu da mu dozvoli barem na minutu pogledati utakmicu, mama Aleksandra sve snima i smije se.

image

Mario Petreković i njegove cure

INES NOVKOVIC

"U svoje cure zaljubljen sam svemirski, preko ušiju. Živim s tri žene, a pridodamo li još kujicu Dolly i zečicu Šljivu, omjer je 5:1. Svako jutro na estrogen miriše, omami me pa me njiše, a ja k’o mala voćka poslije kiše, ubrzano se diše. Uvijek sam želio biti heroj, ne kao James Bond, ali uživao sam u ženskom okruženju. Čak sam kao klinac bacao paralelke, s dečkima nogomet, špekulanje, autići..., s curama gumi-gumi, lutke i, naravno, mame i tate, moja omiljena igra iz djetinjstva", kazao je Mario u razgovoru za Gloriju.

image

Marla je glavna zvijezda obiteljskog Instagram profila

INES NOVKOVIC

Mario je otkrio i da mu odgoj djece leži, a o njemu je naučio sve kada je prije dvadeset godina radio kao babysitter u Londonu. "Igra, igra i samo igra, papanje, spavanje, kupanje, ludiranje, skakanje, plakanje, pišanje i kakanje, crtanje, plesanje, pjevanje, zijevanje, putovanje i zajedničko stanovanje. Uglavnom, svega po malo ima, dan brzo prođe, novi dođe, djeca rastu k’o gljive, osim mene, Dolly i Šljive", opisao je Mario u rimama svoj dan, a u tom je tonu nastavio i s opisima urnebesnih situacija i videa koje objavljuje na Instagramu.

"Kao nema beda, oko sladoleda, ja pitam, a ona da, al‘ ne da… ukraden", opjevao je situaciju u kojoj mu Marla ne dopušta da jede njen sladoled, ako ne pita pristojno, a ni pusa joj baš nije po volji. Tata Mario je pokazao da svoje dame zabavlja i baletnom točkom na dječju glazbu ili da najmlađu Unu "vozi" po zidu.

image

Mama snima njihove dogodovštine

INES NOVKOVIC

"Razvijam se kao infuenseronja s tatastrofalnim iskustvima i događajima s tri žene, na profilu ‘mario_i_3‘", zaključio je Mario.

Linker
18. travanj 2024 21:39