Patrick i Jillian Dempsey u Londonu 2023.

 ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK
Samo ljubav ostaje

Bobani nisu jedini: Ovi poznati parovi ljubavi su dali novu šansu i zbog toga nisu požalili

Prekid su preživjeli i Ivan Todorić i Milica Mihajlović, Anica i Robert Kovač, a među stranim parovima filmskom ljubavnom pričom im ‘konkuriraju‘ princ William i Kate.

Prekid su preživjeli i Ivan Todorić i Milica Mihajlović, Anica i Robert Kovač, a među stranim parovima filmskom ljubavnom pričom im ‘konkuriraju‘ princ William i Kate.

Nikad ne reci nikad, uzrečica je koja najjednostavnije opisuje situaciju kad nas razum vodi na jednu stranu, dok srce želi dobro znano lice, dodir ruke i osjećaj da smo potpuni samo uz tu, za nas jedinu osobu na svijetu. Čini se da ni poznati Zagrepčani, nogometna legenda Zvonimir Boban i modna dizajnerica Leonarda Lončar, nisu iznimka. Njihove sugrađane ugodno je iznenadila promjena u ljubavnom statusu o kojoj se već neko vrijeme šaputalo na špici: ljubavi su, uoči Valentinova, dali drugu šansu. "Istina je, Zvone i ja opet smo zajedno, jako smo sretni", potvrdila je Leonarda za magazin Story.

Njegov odlazak iz UEFA i povratak iz Švicarske u Zagreb, bio je, čini se, prekretnica nakon koje su roditelji petero djece ono što im je u srcu, podijelili sa svima koji ih podržavaju i vole: obitelj im je opet je kompletna. Ljubavna priča im je gotovo "filmska".

Upoznali su se kada je Leonarda imala osamnaest godina: zapela mu je za oko dok je radila za studentski džeparac u jednom butiku, u Vlaškoj ulici. Prema zagrebačkoj urbanoj legendi, naočit nogometaš "Dinama" navraćao je nekoliko puta u butik kako bi mu, eto, preradili kupljenu odjeću dok ju nije pozvao na izlazak. Kako Leonarda, koja je tada gradila manekensku karijeru, baš nije pratila nogomet, bila je imuna na činjenicu da je Zvonimir najvažnija uzdanica "modrih".

"Glumila sam neosvojivu djevojku iz knjige "The Rules". Nikad nisam pratila nogomet, nikakav sport, pa on za mene tada i nije bio junak", ispričala je svojedobno. Poznato je i to da su se prvi put poljubili na njen 19. rođendan i započeli svoju vezu. Kada je on potpisao ugovor s klubom Milan, preselila se s njim u Italiju gdje su se 1993., vjenčali. Poznato je i to kako su potkraj devedesetih posvojili djevojčicu Mariju, potom su 2003. godine usvojili dječaka Gabrijela, a posvojenje blizanaca Marte i Rafaele uslijedilo je 2007. godine. Obitelj je dvije godine kasnije upotpunilo rođenje kćeri Ruže, njihovog biološkog djeteta. Činilo se da je tada baš sve sjelo na svoje mjesto i da su ostvarili davni san o velikoj obitelji, svakodnevici ispunjenoj ljubavlju i srećom, kada je par 2021. objavio šokantnu odluku okončati 28-godišnji brak. Leonarda se iz Švicarske, gdje su tada živjeli, vratila u Zagreb. Tri godine kasnije, vratio se i Zvone Boban. Nedugo potom, potvrđeno je ono čemu su se mnogi nadali: njihova "filmska" priča dobila je sretan kraj.

image

Zvonimir i Leonarda Boban 2006.,na večernjem izlasku u Zagrebu

DRAGAN MATIć/CROPIX

Ljubavna priča mlađeg sina bivšeg vlasnika Agrokora, Ivana Todorića i nekadašnje beogradske manekenke, Milice Mihajlović, također je "filmska". Upoznali su se 2009., u New Yorku, a kako se odigrao prvi susret, što joj je rekao kada ju je prvi put pozivao na izlazak, a onda odgovorila, znaju samo njih dvoje. Isprva se činilo da su par iz snova, no u ljeto 2013., prekinuli su. Srećom, ljubav je pobijedila početkom 2014. godine, a Ivan i Milica od tada se ne odvajaju. Prije Milice, Ivan je sedam godina bio u vezi s pjevačicom Lanom Jurčević. Ipak, pokazalo se da je njegova današnja partnerica, ona prava. U ljeto 2022. postali su roditelji djevojčice Mile, potkraj 2017. dobio sina Vida, a tri godine kasnije, 2020. na svijet je došla djevojčica Arija. Štošta su prošli, urušavanje obiteljskog poslovnog imperija i izazove koje je ta promjena donijela, ali njihovu obiteljsku sreću koja se godinama kalila, ništa ne može ugroziti.

image

Anica i Robert Kovač 2010. u godine

MARKO MIščEVIć/CROPIX

Danas se Anicu i Roberta Kovača gotovo ne mogu zamisliti jedno bez drugoga. Njihov 23-godišnji brak jedan je od najdugovječnijih i najsretnijih na domaćoj javnoj sceni i roditelji troje djece: 2003. dobili su kćer Leticiju, 2007. na svijet je stigao sin Marko dok je 2008. rođena jednu djevojčica,Viktorija. Pa ipak, i u njihovoj vezi postoji pauza. Upoznali su se, naime, kad je njoj bilo osamnaest, a njemu dvadeset godina. Poslije nekoliko mjeseci veze, svatko je otišao na svoju stranu. Robert Kovač je, čini se, shvatio kakva mu je žena "iskliznula" iz ruku 1995., kada je postala prva pratilja Miss svijeta. Samouvjerena Anica osvojila je žiri elokvencijom na njemačkom i engleskom jeziku i stavom mlade žene svjesne koliko vrijedi. Robert Kovač je požalio zbog raskida. Detalji o tome kako ju je uspio vratiti, poznati su samo njima jer su tada oboje bili zauzeti: on je bio u braku s jednom Njemicom, a ona je izlazila s Ivanom Lovrićem, tjelohraniteljem tadašnjeg hrvatskog predsjednika, Franje Tuđmana. Prepreke su, nekako, zaobiđene, a njih dvoje vole se do danas.

image

Princ William sa suprugom Catherine, princem Georgeom i princezom Charlotte

SHUTTERSTOCK

Kad je riječ o parovima s kraljevskih dvora koji su ljubavi dali drugu priliku, prva asocijacija su princ William i Catherine, princeza od Walesa. Upoznali su se 2001., tijekom studija na škotskom sveučilištu St. Andrews i postali par godinu kasnije, u ožujku 2002. kada se Kate prošetala modnom pistom na dobrotvornoj reviji, a on nije mogao skinuti pogled nje. Poslije šest godina, prekinuli su zbog medijskog pritiska ili možda pritiska unutar njegove, kraljevske obitelji jer je ona pučanka. Kako god bilo, pomirili su se u ožujku 2008. i vjenčali tri godine kasnije. Danas su roditelji princa Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa.

image

Poljubac na glamuroznom događaju: Ben Affleck i Jennifer Lopez

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Jedan od najpoznatijih parova na svijetu koji je ljubavi dao drugu priliku su Jennifer Lopez i Ben Affleck. Zaruke su raskinuli početkom 2004., a 17 godina kasnije, ponovno su postali par. Njihove (druge) zaruke u proljeće 2022. ništa nije moglo pokvariti, kao ni čak dva raskošna vjenčanja nekoliko mjeseci kasnije.

image

Patrick i Jillian Dempsey u Londonu 2023.

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

Među slavnim parovima u zabavljačkoj industriji koji su premostili ponor koji je vodio u razvod, nalaze se i najzgodniji frajer na svijetu prema izboru magazina People, Patrick Dempsey i njegova supruga Jillian. On je, čini se, imao aferu na setu "Grey‘s Anatomy" zbog koje je, kako se pričalo, dobio otkaz, a supruga u siječnju 2015. podnijela je zahtjev za razvodom. S druge strane, supruzi Mr. Dreamyja prekipjelo je što je više bio na trkalištima nego s njom. Kad su se pomirili, potvrdio je to za People i dodao da su poradili na onome što ih je umalo rastavilo.

image

Jessica Biel sa suprugom Justinom Timberlakeom

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Nakon veze raskida veze s Britney Spears 2002., a kasnije i s Cameron Diaz, Jennom Dewan, Fergie te Alyssom Milano - čini se da su pop zvijezda Justin Timberlake i glumicom Jessicom Biel gotovo oduvijek u skladnoj vezi. Prohodali su na jednom rođendanskom partyju 2007., a u ožujku 2011., poslije četiri godine veze, svatko je otišao na svoju stranu. Nedugo potom, jedan od najvećih zavodnika u zabavljačkoj industriji, pokucao je u ljeto 2011. na vrata bivše, a u prosincu iste godine par se zaručio. Vjenčali su se godinu kasnije. Danas imaju sinove Silasa, rođenog 2015. te Phineasa, koji je došao na svijet prije četiri godine – i slove za jedan najstabilnijih i najsretnijih 2020. godine holivudskih parova.

Linker
27. travanj 2024 17:54